Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nara wszystkim
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
T-Mac
hej
chcialem sie jakos ze wszystkimi pozegnac wiec pisze tego posta
od 21 maja nie bede mial dostepu do neta z przyczyn finansowych
wiec i skonczy sie moj udzial na scenie iss, na jak dlugo nie wiem
bede chcial jeszcze tu kiedys powrocic
ja pierdziele tak sobie pomysle i zerkne wstecz to ja zawsze tu bylem
a teraz, no coz na kazdego przychodzi pora
fajnie sie z wami draznilo
szczegolne pozdrowienia dla Gutteda, shaia, siana, soula, kemota, arosa, kusika, JAACY, Bakela (jak kogos pominolem nie bijcie)
3majcie ten burdel w kupie
Jocker
No szkoda sad.gif Trzymaj sie i szybko wracaj sad.gif
P!R0
Nara stary, byles nam jak brat, jak druh jak wetera!!!
Zartuje, byles najleprzym fac,patch,stadio i itp. makeram. #3#M#A#J#S#I#E# :cry: sad.gif
..::SHADOW::..
T-mac życze Ci żebys wròciał do nas jak najszbciej
3maj sie
fantomas
tak...szybkiego powrotu
...i olbrzymie dzięki za wszytsko co tu...
trzymaj się
Cj90
cya later :wink:
robimy zrzute dla t-maca, kazdy po 5 zl i gitarka tongue.gif
qazwsx
szkoda Timac że odchodzisz z tego forum, bez ciebie to niebędzie już to forum sad.gif Pozdro 3maj sie bedzemy o tobie pamiętac (przynajmniej ja ;D )
Regz
szacuneczek 8)
3m się i wracaj szybko smile.gif
lukasso
pozdrawiam
i dzieki za wszystko co zrobiles nam pesmaniakom :wink:
3m sie brat
kyle87pl
3m się. Czekam na wielki "come back". Pozdro :wink:
BartekRym
Forum to nie będzie już takie samo bez ciebie!!! Trzymaj się wracaj jak najszybciej!!!
Czarny
Żegnaj Timak, wracaj szybko, bedziemy tesknic :wink:
kemot
Kiedy zalozyli mi internet we wrzesniu 2003 roku, odrazu szukalem wszystkiego co sie da na googlach, jakiez bylo moje zdziwienie gdy znalazlem cos o 100% nie PeCetowej grze jakim byl ISS, potem meczenie brata_n, gutteda i udane sconfigowanie emu, to byly czasy. Sila rzeczy poznalem rownierz wtedy T-Mac'a, i do dzis, patrzac na niego pod pryzmatem pilek KONAMI nasuwaja mi sie rozne slowa, ale jedno najwyrazniej FANATYZM, tyle godzin co on spedzil na dopieszczaniu tych gier to poprostu masakra. Czesto niedoceniana, ale zawsze(tak mi sie wydaje biggrin.gif ) rzetelna, skora do polemiki (czesto klotni) osoba, o SPECYFICZNYM ( wink.gif ) poczuciu humoru. To dla tych wszystkich co znaja go od 2-3 miechow wink.gif

No coz zrobilo sie ckliwie, ale T-Mc to dla mnie ikona tej sceny szkoda ze jest jak jest, ale niestety(czesto stety) nasza wirtualna spolecznosc musi tez zyc w realnym swiecie, a tym rzadzi $ czy tam inne ojro wink.gif Wiec do rzeczy i oficjalnie: Trzymaj sie T-Mc, mowie do zobaczenia, bo wierze ze kiedys sie spotkamy, i to nie na IRCu tylko libacji do samego rana smile.gif
michau000
najpierw Brat_N, teraz T-mac... szkoda kogos takiego, ktory tylko na TYM forum stworzyl 4% jego calosci, w wiekszosci pieknymi twarzami i pomocnymi tutorialami.
dzieki T-mc za Twoja obecnosc tutaj, powodzenia w nie-wirtualnym życiu :wink:

nie wiem co ja bym zrobil, jakby mi Internet zlikwidowali :roll:

chociaz, poki co, narazie jest dopiero 7;-)
Cj90
no t-mac masz jeszcze 14 dni smile.gif
Raffels
Jakiś etap w życiu społeczności związanej z tym forum się kończy sad.gif sad.gif Ale mam nadzieję, że T-mac wròci szybciej niż nam się wydaje :wink: :wink: Dzięki wielkie za pomoc przy mordkach i wogole za wszystko co zrobiłeś dla nas użytkownikòw i nie tylko. WIELKIE PODZI
Blade
Gigant sceny iss/pes/we odchodzi:(( Papapa... bedziemy tesknic
boberto
zegnam cie T-mac byles, jestes i bedziesz najlepszy na tym forum zawsze. Szkoda ze odchodzisz zycze powodzenia w dalszym poczynaniu zyciowym i na scenie iss/pes. sad.gif
zborek
Lipa T-Mac wracaj szybko. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif .Trzym sie ziomal
Pozdro dla Ciebie!
sad.gif
Tomak
Szkoda, że odchodzi najlepszy Face, Patch itp. maker ... Poprostu Twoja
genialność nie zna granic ... Zawsze skłonny do pomocy, w ogòle spoko koleś ... Niestety, wszystko co ma swòj początek musi mieć i swòj koniec.

TRZYMAJ SIE T-MAC :!: WRACAJ SZYBCIUTKO :!:
T-Mac
dzieki za cieple slowa
korzen
szkoda ze odchodzisz.....mam nadzieje ze nieodbije sie to na jakosci nowych produkcji polEvo . 3m sie i powodzenia
Bushmen
wujek odchodzi .... :cry: co sie dzieje ostanio z ISS Timak odchodzi, Aros chce zamknac lige ... :cry: Ale nic nie mozna sie rozczulac. Trzym sie Timak i wracaj jak najszybciej.
maci
T-mac ja jestem tu niedlugo ale z Tobą jako pierwszym z "G
snake
No Timak co Ty będziesz robił w wolnych chwilach co :> ?
Wracaj szybko! Pozdro dla Ciebie!
PS. Kurde naprawde trzeba zrobić ten zlot.
onix_the_chosen
Timak trzymaj sie, uznanie za to, co zrobiles dla ISSONLINE i za caly wklad w ta strone, za wszystkie rady, za swietnie robione twarze ............... :wink: trzymaj sie, mam nadzieje ze jeszcze wrocisz do nas ;D pozdro 600 smile.gif
mino

szczegolne pozdrowienia dla Gutteda, shaia, siana, soula, kemota, arosa, kusika, JAACY, Bakela (jak kogos pominolem nie bijcie)  

masz wpierdol laugh.gif
T-Mac
sorki tongue.gif
JAACA
3maj sie Kielbasa biggrin.gif Bedzie dobrze!!! Czekamy wszyscy na Twoj wielki Come Back z jeszcze wiekszaq iloscia face packow i innych dodatkow do naszej ukochanej gry:) Bedzie dobrze:)
Pik
taka jest polska rzeczywistość kazdy orze jak moze...coz, T-Mac duzo zrobil nie tylko na forum ale i przedewszytskim na scenie iss. Pozdrawiam, i mam nadzieje ze jeszcze tu wrocisz i rzekniesz dobre słowo na temat jakiego patcha smile.gif
siano
Piotr, dzieki za wspoolnie spedzony czas !
Nigdy nie zapomne jak wpadales wieczormai nawiany na kanal. a rano prosiles o logi niepewny czy aby kogos nie pobluzgales (nie jacus ?:>).
Szkoda, ze musimy sie rozstac nie wypiwszy ani mililitra alkoholu sad.gif.
Twojego wkladu w scene nie zapomnimy smile.gif.
Trzymaj sie cieplo i powodzenia we wszystkim, czego sie dotkniesz.
jano
T-Mac trzymaj się gorąco!!!! Pozdrawiam cię z bratem Romarho!!!!!!!!!!!!!!!!! sad.gif
Romarho
sad.gif Tak!!!! kochaliśmy cię mocno za wszystko z (jano)Jankiem. Chociaż on pisał jakieś nowe tematy za co wstawiłeś my żòłtą karte i się z tego powodu bardzo cieszę!!! bo mu się odechciało!! Dzisiaj wyznajemy że jesteśmy braćmi rodzonymi!!! rolleyes.gif (niestety)pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.