Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualizacja Option File
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
yakamozart
Witam.

Być może ten temat był poruszany ale pomimo wielu prób nie udało mi się znaleźć rozwiązania tego problemu, a mianowicie.

Mam zainstalowany GCP 4.1, czyli składy drużyn bodajże z początku 2009 roku. Ściągnałem wczoraj plik Option File ze strony GAC plik PES2009_EDIT01.bin który ma zawierać składy na dzień 12 września 2009r.

Tylko nie bardzo wiem co z nim zrobić, probowałem podmienić z tym który mam ale niestety nie o to chodzi, gra traci zmiany które wprowadził patch 4.1 i wchodzą zmiany tylo te które miały miejsce na rynku transferowym w ostatnich 6 miesiącach.

W jakiś sposób plik który mam trzeba zaktualizować tym który ściągnałem tylko niestety nie wiem jak to zrobić, ściągnałem programik PESCompleteEditor 9.04 ale to chyba niestety nie to.

Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
dan3066
Witam!Ja dołaczam sie do prosby,ale mam zainstalowanego patcha "EKSTRAKLASA 2009 FINAL VERSION".Czy jest juz najnowsza aktualizacja???Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.