Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: faces by missZo -> Daniel Agger DL
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
missZo
hmm. pracuje nad piłkarzami których nie ma dostępnych w grze. jeśli będą sie podobać, będe dawać następnych.
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

starałem sie zrobić dobrze.
jak się spodoba to dam download.

proszę też o jakieś podpowiedz, może coś poprawić.
Szakal21
To twój pierwszy face? jeżeli tak to nawet, nawet wink.gif nie oceniam wyglądu bo nie wiem jak wygląda w realu, zapodaj fotke z której robiłeś pozdro wink.giftongue.gif
Stuart17
jak pierwszy to elegancko bo i podobny jest wink.gif powodzenia
missZo
CYTAT(Sz4k4L21 @ Sep 3 2009, 18:50) *
To twój pierwszy face? jeżeli tak to nawet, nawet wink.gif nie oceniam wyglądu bo nie wiem jak wygląda w realu, zapodaj fotke z której robiłeś pozdro wink.giftongue.gif

Ian Ashbee

tu można pobierać
Download
Szakal21
dzieki za fote, od razu rzuca się w oczy model popracuj nad nim wink.gif bmp też lepsze mogło by być postaraj się wyciagnąć wszystko co się da z tej fotki, mogłeś na początek zrobić face z większego zdjęcia łatwiej by ci było, ty robiłes te włosy? pozdro tongue.gif
missZo
niestety lepszych zdjęć nie mogłem znaleźć.
tak, to ja robiłem włosy. rolleyes.gif
dzisiaj już nie mam siły nad nim siedzieć. ważne, że chodź troszke podobny tongue.gif
Jamnik
Cóż, mapowanie i model kuleje, wiadomo pierwszy face. Ale włosy ohmy.gif Wielkie brawa jeżeli to pierwsze
Mateusz13
włosy fajne, lecz model lezy duzo nad nim pracowales? jest nie podobny
unikat
CYTAT(missZo @ Sep 3 2009, 18:14) *
niestety lepszych zdjęć nie mogłem znaleźć.
tak, to ja robiłem włosy. rolleyes.gif
dzisiaj już nie mam siły nad nim siedzieć. ważne, że chodź troszke podobny tongue.gif

+1
missZo
CYTAT(Mateusz13 @ Sep 3 2009, 20:20) *
włosy fajne, lecz model lezy duzo nad nim pracowales? jest nie podobny

nie miałem zbyt dużo czasu. jutro spróbuje go poprawić. popracuje nad modelem, żeby wyglądał jak najbardziej podbnie:)

zrobiłem wczesniej też dwóch zawdoników wolverhamptonu. jak coś mogę dać download
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

dzięki za komentarze rolleyes.gif
naczelnik5
Twarze nie sa najgorsze, ale wymagaja jeszcze sporo poprawek i pracy , jesli wlosy sa twojego autorstwa to szacunek:)
unikat
Trenuj, trenuj wink.gif Osiągnąć możesz wiele .. ;]
Stuart17
Pracuj dalej. Dobrze ze zajmujesz sie twarzami ktore jeszcze nie zostaly wykonane, bo i moze jeszcze nie sa wysokiej klasy, ale i takie sie przydadza. smile.gif
missZo
update ashbee

CODE

próbowałem zroibć co sie da z texturą, lec zdjęcie było liche.
te światło to z gry. starałem sie usunąc wszelkie świecenia na twarzy.
popracowałem nad modelem by był jak najbardziej rzeczywisty.
są dwie wersje, jedna jest bardziej muśnięta sharpenem.

jeśli ktoś miałby dorą fotke to prosiłbym
Szakal21
No już bardziej podobny wink.gif Ale jeszcze musisz sporo nad nim popracować smile.gif
missZo
CYTAT(Sz4k4L21 @ Sep 5 2009, 13:32) *
No już bardziej podobny wink.gif Ale jeszcze musisz sporo nad nim popracować smile.gif

ale cóż ja mogę jeszcze zrobić?
Szakal21
Hm co mi się teraz najbardziej rzuca w oczy to czoło powinno być większe wink.gif i oczy tez bardziej w bok powinny iść minimalnie to też widać i głowa na górze szersza zdecydowanie musi być. Jednym słowem popracuj na modelem, niewiem czy da się wyciagnać więcej z bmp bo sam nie próbowałem, ale postaraj się też trochę może więcej z bmp wyciagnać ,jak nie będziesz mógł więcej nic poprawić to według mnie lepsze vol2 wink.gif pozdro
unikat
Popraw mapowanie BMP w profilu .. Zarost słabo zamapowany wink.gif
Model,Model,Model xd
missZo
dzięki panowie. pózniej nad nim popracuje.

don rxf
Popraw mapowanie i posiedź nad modelem happy.gif
missZo
no panowie, UPDATE

CODE

nowy zarost. popracowłąem troszke nad bmp. i nad modelem.
unikat
Mapowanie dużo dużo popraw ..
Szakal21
Myśle że tu trzeba wiele poprawek, ale coraz lepiej ci idzie,między innymi popraw to

pozdro wink.gif
don rxf
pokaż fotke tongue.gif
p3sman
CYTAT(don rxf @ Sep 8 2009, 11:16) *
pokaż fotke tongue.gif

już pokazywał wink.gif

szejk
do dupy. bierz inne foty, dobre i najlepiej znanych, wtedy ludzie ci wiecej podpowiedza co i jak.
początek dobry smile.gif
missZo
dzięki, ale chciałem zrobić tych których nie ma do gry jeszcze.
nie mam pomysłu co zrobić z bmp, zeby wyglądało przyzwoicie.
nad modelem to popracuje jeszcze.

ogólnie to zawałka pracy ze strony szkoły...
lekcje, nauka...
nie ma kiedy popracować nad tym wszystkim.

a to mój ljajic.

chętni jacyś?
Szakal21
Po pierwsze pokaż fote, bo kolesia zupełnie nie czaje wink.gif Po drugie szkoła wacko.gif też mam ten problem wiem jak to jest tongue.gif Po trzecie bmp nie zachwyca przynajmniej mnie, ale jak pokażesz fote to więcej napisze co do poprawki wink.gif pozdro
missZo
to jest zawdonik Manchesteru United. dołączył w tym okienku.

ja już nie wiem co mam robić z bmp. cięzko mi coś poprawić.
włosy ogólnie były okropne, bo robiłem z tego zdjęcia jakoś. a nie mam tamtego zdjęcia z którego robiłem twarz.
spróbuje popracować troszkę nad nim
Szakal21
Faktycznie włosy ci nie wyszły z tego co widze tongue.gif do poprawki także model ale to już wiesz, hmm bmp,bmp,bmp... tongue.gif po prostu jeszcze wiele pracy nad nim wink.gif

P.S mam nadzieję że będzie jeszcze jakiś update Ashbee, i że nie zrezugnujesz z niego wink.gif pozdro
unikat
Nie ma co robić tego gracza wykonał fantastycznie Timak wink.gif
missZo
update Ljajić

włosy zrobiłem od podstaw.
pracowałem troche i nad twarzą.

missZo
po małej przerwie. troszkę pracyw łożyłem w nacuenei sie robienia texturek. jaki efekt?

Nemanja MATIĆ

jaro9
Podobieństwo kuleje:

missZo
dopiero zacząłem nad nim pracować. jeszcze nie skończyłem ,tak żeby pokazać ze coś robie
Szakal21
Faktycznie w modelu malo pracy, przez co podobienstwo do niego wiele straciło , ale bmp mi sie bardzo podoba happy.gif ciekawie zrobione, pozdro tongue.gif
jaro9
CYTAT(missZo @ Sep 28 2009, 17:11) *
dopiero zacząłem nad nim pracować. jeszcze nie skończyłem ,tak żeby pokazać ze coś robie

Spoko wink.gif Bmp naprawde niezłe.Liczę że poprawisz resztę i wyjdzie fajny face (przyda się Matić) smile.gif
missZo

update Matić
missZo
Krystian Pearce. BIrmingham City.

Jamnik
Pokaż fotę, chociaż i bez tego myślę że takiej szczęki to ten pan nie ma. Ale ogólnie jest nieźle smile.gif
missZo

wiem, jeszcze to nie jest ostateczna wersja.
unikat
Popraw model i zobaczymy jak to będzie

+ Dawaj lepsze screeny ;D
missZo

update:)

Ozil. pisac co porpawić.
missZo
uptade Ozil

Lampard

co poprawić, pisać! tylko dokładnie, co gdzie i jak smile.gif
unikat
Oczy,nos i usta mi się nie podobają wink.gif
Czyli mapowanie ;]
missZo

please, swoje spotrzeżenia co jeszcze poprawić. !
bardzo ważne!
Giovani
Widać postępy, twarz całkiem dobra ale brakuje podobieństa.
missZo
dlatego czekam na jakieś wskazówki, które pomoga mi udoskonalić go.
Jamnik
Podobieństwo rób mniej więcej w ten sposób - nakładaj foto na preview, patrz co nie tak (przy zmniejszonym kryciu / opacity) i poprawiaj.
missZo
dzięki, ale chciałbym na przykład dowiedzieć sie co jeszcz jest nie tak z lampardem.
na przykład zeby ktos zaznaczył i kierunek lub co z ttym zrobić.
z góry dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.