Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana statystyk w trakcie sezonu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
KOZAKPL
Czy istnieje możliwość zmiany statystyk graczy podczas gdy gram już sezon( gram 3 sezon genuą a chciałbym poprawić staty niektórym piłkarzom bez zaczynania od nowa kariery)??
p3sman
CYTAT(KOZAKPL @ Aug 25 2009, 21:30) *
Czy istnieje możliwość zmiany statystyk graczy podczas gdy gram już sezon( gram 3 sezon genuą a chciałbym poprawić staty niektórym piłkarzom bez zaczynania od nowa kariery)??

no niestety tak oszukiwać się nie da w karierze smile.gif
KOZAKPL
nie chodzi o oszustwo tylko o bardziej realistyczna grę bo chodzi mi tez o zawodników innych drużyn
brtek00
hehe chcesz bardzo realistyczna gre powiadasz jak ci sie chce to ustaw wszystkim zawodnikom w twoim pesie statsy z PESSTATSDATABASE biggrin.gif i zobaczysz realistyczna gre juz nie bedzie tak latwo wygrac z kim kolwiek ja tak mam i ci powiem ze jest roznica grania na TOP player z statsami z pesstatsdata niz z statsami z oryginalnego pesa jest o wiele trudniej i w tym ciekawiej tongue.gif ale zanim to wszystko zrobisz to zajmie sporo czasu ale mowie warto :/p a jeszcze cos jak grasz na Ekstraklasa patchu Final Version to moge ci podeslac mojego Ofa tam sa wszystkie transfery do dzisiaj tongue.gif i statystyki z pesstatsdatabase w prawie wszystkich druzynach tongue.gif ale mowie odrazu ze ten of nie jest aktualny pod wzgledem Beniaminkow lig nie chce mi sie ich robic bo i tak za nie dlugo nowy pes jak cos to pisz na Priv
KOZAKPL
właśnie o to chodzi ze mam update do patcha gamingaccess co poprawia transfery przyśpiewki i masę rzeczy transfery mam aktualne, ale te staty z pesstatdatabase są już trochę nieaktualne, wiele piłkarzy pogorszyło statystyki, a w grze są najlepsi. natomiast kilku młodych super zawodników w grze nie warto kupić za złotówkę
brtek00
czy ja wiem oni przez caly czas uaktualniaja statsy pilkarzy tongue.gif
yoseek
Na stronie owszem, statsy sa aktualne ale skąd wziąść option file z aktualnymi transferami i z aktualnymi statsami według pesstatsdatabase ? od czasów GA patch 4.1 taki OF jest niedostepny i to jest trochę bez sensu sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.