Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze ściągnięciem uaktuanienia.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
adrian_nowak
Witam.

Mam dziwny problem. Postanowiłem przeinstalować sobie PES-a i po ponownym zainstalowaniu gry zniknęła mi opcja "Download" z System settings. Gierka oryginalna.
Wie ktoś dlaczego ??
Tomak
Z tego co pamiętam, ta opcja pojawia się dopiero po zainstalowaniu któregoś oficjalnego patcha KONAMI. Upewnij się, że masz je zaaplikowane i sprawdź ponownie czy opcja 'download' jest dostępna.
mack
A ja mam taki problem, ze wogole nie moge sciagnac patchy Konami, Pesa mam w wersji podstawowej czyli 1.0 i latki 1.1 nie moge juz zainstalowac..
baziorek92
Witam wszystkich jestem nowy na forum i mam takie pytanie zainstalowalem PES 2009 i ściągnełem patch ekstraklasa final version zrobilem wszystko wedlug instrukcji i skopiowalem save na dysk "C" do Konami PES 09 Kitserver do głownego folderu tak jak EP2009 ServicPack... zrobilem w kitserver setup.exe install i jak wlanczam gre mam aktualne sklady ligi polskiej oraz innych lig lecz nie mam nic po za tym ani pilek spolonizowanego menu itd... po prostu sa tylko aktualne sklady nazwy lig nie pozmnieniane ani nic prosze o szybko pomoc lubo kontakt na nr gg 544921
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.