Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak to zrobic?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
italll
Witka.Mam problem!Jak wgrac lub zainstalowac w PES-ie 4 nowe pilki? Czytalem gdzies ze trzeba wkliec w katalogu KDB do katalogu Balla nazwe oraz bit mape a nastepnie wpisac w pliku attrib wpisac jakies tam bajery!Zrobielmw syztsko i gdy wlaczam gre nie mam dodatkowycyh pilek po za tymi ktore juz tam byly czyli Finale Sy1 Sy2 Roteiro Plain i Classic. POMOZCIE BO JETSEM Z TEGO ZIELONY! Dodam ze mam wgranego Patcha Wolfa 3.0
Kjs
Jesli zrobiles wszystko tak jak mialo byc, to w momencie w ktorym wybierasz stroje dla druzyn przed meczem, to powinienes wybierac talze pilki. Zmienialo sie to klawiszami c, v albo b - nie pamietam. Pozdro
italll
Zrobilem tak : w KDB mam katalog o nazwie balls a w nim : plik attrib o nastepujacej zawartosci:

[Yellow Nike Aerow]
ball.model = "yellow-aerow-mdl.bin"
ball.texture = "yellow-aerow-tex.bin"
[Orange Roteiro]
ball.model = "orange-roteiro-mdl.bin"
ball.texture = "orange-roteiro-tex.bin"
[Real Madrid Black]
ball.model = "RealMadrid/ball-mdl.bin"
ball.texture = "RealMadrid/ball-tex.bin"
[EPL Nike Aerow]
ball.model = "epl/ballXX-mdl.bin"
ball.texture = "epl/ballXX-tex.bin"
[Yellow EPL Nike Aerow]
ball.model = "epl-yellow/ballXX-mdl.bin"
ball.texture = "epl-yellow/ballXX-tex.bin"
[Red Nike Aerow]
ball.model = "red-aerow/ballXX-mdl.bin"
ball.texture = "red-aerow/ballXX-tex.bin"
[Funky Finale BMP]
ball.model = "finale-mdl.bin"
ball.texture = "finale-yellow-tex.bmp"

oraz do kazdej pilki odpowiednie pliki a nazwy sa identyczne!Mimo tego iz wydaje mi sie wszystko jest OK podczas wybierania stroi druzyn nie mam mozliwosci wyboru dodatkowych pilek.Moze jesli sie ma Patcha Wolfa 3.0 to sie nie da? POMOZCIE sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.