Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar ''Blogi i kariery''
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
bart10
Witam, zrobiłem Puchar ''Blogi i kariery'' to polega na tym ze kariery będą walczyć o (JEDNĄ) najlepszą na forum issonline

warunki proszę głosować na poszczególne kariery

Np Ekstraklasa (bart10) kontra Mistrzostwa Świata - RPA 2010 (lukasz44) i oddajemy głosy i np wygrywa kariera lukasza44

o to typowane kariery

Career by Windziak® - All Rights Reserved. ;D
Mistrzostwa Świata - RPA 2010 (lukasz44)
..:UEFA Club Championship By Jaro:..
Fifa World Cup 2010 | .:gubby:.
Liga Mistrzów 09/10 (Graczyk)
Lech Poznań By Kenny
ML By Robcio - Eintracht Frankfurt
Udinese - Serie A (Kubbas)

Wylosowane pary

Udinese - Serie A (Kubbas) kontra Lech Poznań By Kenny
Liga Mistrzów 09/10 (Graczyk) kontra ML By Robcio - Eintracht Frankfurt
..:UEFA Club Championship By Jaro:.. kontra Mistrzostwa Świata - RPA 2010 (lukasz44)
Career by Windziak® - All Rights Reserved. ;D kontra Fifa World Cup 2010 | .:gubby:.

także zapraszam do głosowania w sondzie która kariera jest najlepsza (była najlepsza)
na pierwszy ogień idą kariery Udinese - Serie A (Kubbas) kontra Lech Poznań By Kenny

czas do zakończenia głosowania która z tych dwóch karier jest lepsza do 21 sierpnia godzina 15:00
bart10
Pierwszy pojedynek zakończony! kto wygrał.............

Dzisiaj o godzinie 15:00 żakonczył się pierwszy pojedynek o najlepsza karierę wygrał Lech Poznań By Kenny !
o to wynik

a teraz walka karier:

czas do zakończenia głosowania do 20:00! zapraszam do głosowania i życzę powodzenia tongue.gif
bart10
Witam przepraszam ze mnie długi czas nie było i nie doprowadziłem ten Puchar do końca ale wyjechałem i teraz zamierzam doprowadzić puchar do końca ! biggrin.gif

Już po drugim pojedynku...........

W drugim pojedynku Puchar ''Blogi i kariery'' stawały przeciwko sobie dwie bardzo ładne dobrze organizowane blogi jakie to są blogi ?

W tym pojedynku wygrał Granczyk i jego Liga Mistrzów ! ta kariera miała 9 głosów a kariera Robcia miała tylko 4 bardzo duża i zasłużona przewaga i wygrana kariery Granczyk'a !

o to wynik

Już zaraz potym pojedynku rusza następny o to on

..:UEFA Club Championship By Jaro:.. kontra Mistrzostwa Świata - RPA 2010 (lukasz44)

Ten pojedynek zapowiada się najciekawiej nie tylko w tej rundzie ale w całym Pucharze pojedynek pomiędzy Jaro kontra Łukasz

Pamiętamy te pięknie turnieje organizowanych w Pesie przez tych graczy np Euro 2012 co prowadzili oby dwa gracze i naprawdę najlepiej im to wyszło na całym Forum Issonline ale nie tylko ten turniej im dobrze poszedł każdy im dobrze poszedł i na pewno każdy by chciał mieć taki talent pisania jak oni!

Czas głosowania od teraz do 20

Zapraszam do głosowania życzę powodzenia smile.gif
Kazek
CYTAT
Fifa World Cup 2010 | .:gubby:.

Bezapelacyjnie. Dla mnie najlepsza...

No i dziwi mnie brak kariery Marsin'a! I nie mówię to jako jego młodszy brat (co prawda o rok, no ale niestety młodszy tongue.gif ), ale jako ten który czyta wszystkie ciekawe blogi na tej stronie. Chyba on jako jedyny potrafił doprowadzić sezon do końca. Nie wiem jak z obecną karierą, bo widzę, że coś zaczął, ale on jest teraz w klasie maturalnej, więc nie wiem czy w ogóle będzie miał czas usiąść przy komputerze przynajmniej 1h... biggrin.gif
lukasz44
CYTAT(Kazek @ Nov 2 2009, 15:43) *
Bezapelacyjnie. Dla mnie najlepsza...

No i dziwi mnie brak kariery Marsin'a! I nie mówię to jako jego młodszy brat (co prawda o rok, no ale niestety młodszy tongue.gif ), ale jako ten który czyta wszystkie ciekawe blogi na tej stronie. Chyba on jako jedyny potrafił doprowadzić sezon do końca. Nie wiem jak z obecną karierą, bo widzę, że coś zaczął, ale on jest teraz w klasie maturalnej, więc nie wiem czy w ogóle będzie miał czas usiąść przy komputerze przynajmniej 1h... biggrin.gif

Śmieszne trochę jest to co napisałeś ... tongue.gif według mnie wogóle nie potrzebne są takie turnieje ale jak chcecie.
Kazek
CYTAT
Śmieszne trochę jest to co napisałeś ...

Nie każ mi się domyślać, po prostu powiedz o co chodzi x)

A takie coś jest jak najbardziej z sensem. Może w złej formie (1 vs 2) ale sens na pewno ma, bo to oceniają czytelnicy, a dla nich przecież robi się te wszystkie gazetki etc?
bart10
Już po trzecim pojedynku a wygrał.......

Wczoraj o 20:00 zakonczył się pojedynek Jaro kontra Łukasz

Wygrał Łukasz 7 do 5 ale kibice Jaro też nie zostawiali zadnej nadziei kibicom Łukasza, którzy już po 23 minuta na samym początku dali Karierze Jaro 3 punktowe prowadzenie (3:0) !

o to wynik

Już za chwile w polu głosowania pojawią się kariery......

Career by Windziak® - All Rights Reserved. ;D kontra Fifa World Cup 2010 | .:gubby:.

Niektórzy napewno więcej są za karierą Windziaka ale też napewno duża ilość jest kibiców Gubbiego.

Czas głosowania od teraz do 11:00 (4 listopada Środa)

Zapraszam do głosowania powodzenia życzę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.