Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak wgrać kitsy?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
Arek10
Witam, mam problem z wgraniem kitsów do PES2008.Gdy wgrywam przez kitserwer to w grze nic się nie zmienia.Wszystkie drużyny others c mają stroje Chelsea a w Game Graphic Studio po wczytaniu cv_1.img mam tylko pliki do unnamed_8093.Mam zainstalowany fkuyt coś tam,coś tam patch.Co zrobić?Z góry dziękuję za odpowiedź.
Mikos9708
1. Ściągnij i zainstaluj kitserver w folderze, w którym masz PES.
2. Dodaj kitsy do folderu '...\kitserver\GDB\uni\...'.
3. Napisz w Notatniku map.txt(określasz w nim położenie kitsów np. '0,"National\Europe\Austria"' w folderze uni). Tą cyfrę (ID) znajdziesz w pliku '...\kitserver\docs\uni.txt'. Plik zapiszujesz w folderze uni.
4. WAŻNE!! Kits MUSI być zindeksowany.
Arek10
Wszystko co podałeś mam zrobione tylko co znaczy, że musi być zindeksowany i nie miałem pliku map.txt stworzyłem go i wpisałem tylko id i lokalizację.
Mikos9708
Też miałem problem z indeksowaniem.

1.Kup Macromedia Fireworks MX 2004 lub ściągnij demo tego programu i zainstaluj go.
2.Otwórz Macromedia Fireworks MX 2004
3.File->Open->(wskaż plik z logiem)
4.Gdy zobaczysz logo w fireworksie daj na file->export preview
5.wejdź w zakładkę options Format ustaw na PNG 8
6.Niżej pod kolorami daj Alpha Transparency
7.Wybierz 128 colours
8. Na samym dole daj export ...
9.Zapisz "wyindexowany" strój na dysku
10.Strój jest gotowy do wrzucenia do folderu GDB.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.