Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits by pawelszalik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
pawelszalik
Niedawno postanowiłem robić kitsy do szóstki biggrin.gif I oto efekty
Śląsk Wrocław players biggrin.gif
Home

Away

Alternatywne
kostek
Na moje oko stroje wyglądają rewelacyjnie.
Masz zamiar tworzyć kolejne?
Jeśli tak, to zmień nazwę tematu na kits by pawelszalik.
Roger
Kitsy pierwsza klasa, oby tak dalej biggrin.gif
może Ruch Chorzów następny ? smile.gif
qwerte
Bardzo dobry.
Mam nadzieje, że będziesz tworzył kolejne.
perONE
Ty no rewelka moim zdaniem. Keep it up!
Jak masz czas i chęci to zrób kitsy dla Ektraklasy, dowolne wink.gif
E 9
Kapitalna robota! Czekam na secik i kolejne stroje w twoim wykonaniu, mam nadzieję, że do Ekstraklasy wink.gif
unikat
Wspaniała praca smile.gif
pkar
Szkoda tylko że herb nie prawidłowy, tylko koszykarski...

http://www.slasknet.com/herby/slask_herb_nowy.gif
kroczek
Jaki model i collar? A kitsy rewelka wink.gif
GooFy
No to czas, żeby odezwał się ktoś obeznany. rolleyes.gif I może stłumił troche głupi zachwyt biggrin.gif Na początek nie jest źle, jest nawet bardzo dobrze wielu (np. ja rolleyes.gif ) zaczynało gorzej. Popracuj nad jakością logosów, bo te nie zachwycają. Po pierwsze proponowałbym dać je pod texturkę. Po drugie, collary nie ruszone. Trzecie: Szycia dosyć słabe, można się pokusić o zmniejszenie opacity i dodanie jakichś cieni. No i wreszcie ostatnie, wypełnianie kolorami - Na Multiply również znane jako Mnożenie, dawało się za czasów PES'a 4. Teraz są owiele bardziej wyszukane techniki wypełniania, które wyglądają o niebo lepiej. Na koniec: Jak na początek, bardzo dobrze, jednak niema co wpadać w zachwyt bo jest sporo do poprawienia. Weźmiesz się do roboty, popracujesz a ktoo wie może będziemy mieli kolejnego światowej sławy kitsmakera.
ślimak
Mam prośbę wykonałbyś stroje Stomilu Olsztyn foty http://stomil.olsztyn.pl/fotorelacje,g0,oks.html
Mam nadzieje że zastanowisz się nad nimi jak nie trudno
pawelszalik
Sorki że tak długo nie odpisywałem mój kolejny set smile.gif
Moje nowe stroje smile.gif Arka Gdynia set smile.gif
Home

Away

GK

GK2

Sorki ale zapomniałem jak obracać loga na rękawach jeśli ktoś pamięta niech da znać chodzi o pesa 6 smile.gif
backspace123
Mam prośbe zrobił bys mi strój St.Johnstone ze Scottish Premier League?
pawelszalik
Wiesz co za bardzo nie robię stroji innych lig chcę skupić sie na polskiej wink.gif
pawelszalik
A tak wogóle to zapraszam tu smile.gif http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=15976
unikat
Fajna tekstura wink.gif
GooFy
Jest sporo niedociągnięć. Popatrz na getry wzorek jest nie równy i nie na środku. Na spodenkach to samo, te szycia powinny być w kroczu a są zupełnie na boku. Loga na rękawie źle umieszczone, w grze będą tylko na długim rękawie i to w dodatku strasznie zniekształcone. Podglądanie kitsa w grze to podstawa.
pawelszalik
Spoko smile.gif Ja tak w ogóle nie robię kitsów do 6 smile.gif A te konwentrowałem z 09 smile.gif Z moich własnych.
GooFy
CYTAT(pawelszalik @ Sep 21 2009, 09:04) *
Spoko smile.gif Ja tak w ogóle nie robię kitsów do 6 smile.gif A te konwentrowałem z 09 smile.gif Z moich własnych.

A szkoda, bo po Śląsku zapowiadał się kolejny dobry kitsmaker wink.gif
unikat
CYTAT(.GooFy @ Sep 21 2009, 14:50) *
A szkoda, bo po Śląsku zapowiadał się kolejny dobry kitsmaker wink.gif

Kto wie może będzie robił kitsy do nieśmiertelnej 6
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.