Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kupowanie zawodnikow
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
dxtr009patryk
witam jestem tu nowy i mam pytanie gram troche w pesa ale pierwszy raz sprobowalem w master league otoz mam problem minelo juz pol sezonu chce sobie kupic kogos wartosciowego moj klub newcastle popularnosc A i rozmawiam z klubami (A.cool.gifo zawodniach wszystko dobrze z klubem sie dogaduje potem negocjacje z zawodnikami rutynowo od 3-4lat i oferuje duzo kasy kiedy mysle ze jest juz moj pojawia sie informacja ze rozmowy zawieszone ma ktos jakis pomysl na to ?

probowalem kupic di natale on jest w klubie popularnosci C z klubem uzgodnilem jemu dalem 4lata kontraktu i 3k po kolejce komunikat negotiations broken down od czego to zalezy zeby przyszedl do mojego klubu ?
zomek
od rankingu klubowego może to zależy, zobacz które jest twoje Newcastle , a które Udinese
siminho
możesz też spróbować obniżyć poziom trudności master league, a po okienku, z powrotem go sobie ustawić na wcześniejszy, dobrze jest też wrzucić parunastu piłkarzy na liste obserwowanych, dzieki czemu bedziesz dostawal raporty z szansami na transfer grajka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.