Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OF
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Tomek775
Siema nie wiem czy już był taki temat ale mam prośbę mógłby ktoś wrzucić jakiegoś dosyć aktualnego OFa na czystego pesa albo chociaż dać linka do jakiegoś łatwego do zainstalowania i mało ważącego patcha z w miare aktualnym OFem???
Z góry dzieki biggrin.gif
nike76
closedeyes.gif naucz się szukać blink.gif CLICK
mack
Dokladnie tam jest ten patch: "sammy_k_84’s OF". Tylko, ze wyskakuje mi przy starcie PES'a inna wersja i z patcha nic nie wychodzi .. unsure.gif
nike76
CYTAT(mack @ Aug 17 2009, 13:37) *
Dokladnie tam jest ten patch: "sammy_k_84’s OF". Tylko, ze wyskakuje mi przy starcie PES'a inna wersja i z patcha nic nie wychodzi .. unsure.gif

to se zmień wersję na jaką masz przez editora mellow.gif
qba505
mam ten sam problem z sammy_k_84’s OF sciagalem patche konami v 1.4 pozniej z powrotem 1.3 zainstalowalem i nie idzie :/
nike76
CYTAT(nike76 @ Aug 17 2009, 19:26) *

rolleyes.gif
qba505
This is a complete option file, compatible with the 1.4 PC version of PES. It does not require any other software such as Kitserver to work, simply copy the files into your save folder and away you go (make backups of your files first)
z tego co zrozumiałem ten OF ma być kompatybilny z wersja 1.4 (taką też mam, patche wgrywalem po kolei 1.1 1.2 1.3 a na koncu 1.4) na to pobralem no-dvd z gamecopyworld.com w wersji 1.4
pliki znajdujące sie w OF kopiuje do moich dok.>konami>pes>save
włączam grę i wyskakuje komunikat ze nie taka wersja :/
WTF? :E

edit:

Problem się rozwiązał, jakby kogoś to interesowało to należy wejsc w grze w system settings>download pobrac najnowsze aktualizacje, wylaczyc gre, skopiowac jeszcze raz pliki OF do moich dokumentów>konami>pro>save
włączyć grę i cieszyć się aktualnymi składami smile.gif
mack
CYTAT(nike76 @ Aug 17 2009, 18:26) *

Jakiego? I co mam zmienic nazwe bez sciagania latek Pes'owskich ? unsure.gif
Czemu w System Setting nie mam "download" ?
mack
Wie ktos dlaczego nie moge zainstalowac latek Pes'owskich (od 1.1 do 1.4)
nike76
OF
mack
Ok dziala, tylko w niektorych druzynach jak np. Tenerife jest jeden pilkarz... reszta to jakis Dummy bez statystyk.. No i nie moge zaczac zadnych lig czy tez kariery bo wywala do windowsa (choc przy wczesniejszym OF'u tez tak mialem .. ) dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.