Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poblem z grafiką :(
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
simon17
Mam mały problem z PESEM mianowicie:
Gdy gram mecz przez obraz przechodzi taka jakby linia która np rozdwaja linie boiska lub twarze zawodników, dzieje się tak co 30 sek bardzo w grze nie przeszkadza ale wkurza nie wiem czy to wina gry czy kompa sad.gif. Jeden koleś mówil że to można wyłączyć przez V sync lecz ja mam go zablokowanego sad.gif
Tarnaw
Wchodzisz w Settings w folderze z grą, na dole masz options i 3 takie elementy do zaznaczenia, zaznacz pierwszy i drugi haczykiem i po kłopocie biggrin.gif, a jak mówisz że masz te opcję zablokowaną to musisz pokombinować ze sterami do karty graficznej albo wgraj direcX- ta innego .
michup
Albo zainstaluj kitservera i przy włączaniu pliku settings zapyta czy chcesz włączyć wszystkie opcje (nawet te niedostępne), tylko nie jestem pewien czy to nie tyczy się tylko do rozdzielczości. Spróbuj, może się uda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.