Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: master league 2 pytania
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
boniek1995
witam mam dwa pytania dotyczące master league.pierwsze to takie jak kupywać piłkarzy wiem że bardzo ciężko kupić dobrego piłkarza więć ja prubuje kupić jakiś talent ale on i tak nie chce przejść drużyna sie zgadza ale on sie nie zgadza na warunki transferu jak grałem pierwszy sezon to w zimowym okienku transferowym kupiłem xabiego alonso a teraz gram okno transferowe miedzy pierwszym sezonem a drugim.
A drugie pytanie to takie czy da sie zaplanować treningi tak jak w fifie 09.
Tari
Jak na warunki PES'a Xabi Alonso jest juz megagwiazda i gratki ze udalo ci sie w ogole go sciagnac wink.gif Gwiazd pokroju Ronaldo, Messiego itd nigdy nie sciagniesz...po prostu. Dodawaj graczy do 'scout list' to w ciagu sezonu przyjda ci na nich raporty, z ktorych czesto mozna wyczytac czy zawodnik chcialby do nas przejsc czy nie. I tak zwykle na poczatku nawet przecietnym, dopiero rozwijajacym sie graczom trzeba zaoferowac nawet trzykrotna podwyzke pensji zeby zgodzili sie przejsc. Ogolnie za zawodnikow ktorzy maja pensje wyjsciowa 300-400 zaoferowanie 1000-1200 powinno wystarczyc. Pozniej takich graczy bedziesz kupowac juz duzo taniej.

Co do treningu to nie wiem konkretnie o co chodzi (gre w fife skonczylem dawno temu i nie pamietam jak to tam z treningami wygladalo), ale co maja trenowac poszczegolni gracze mozesz ustawiac tylko w przerwie posezonowej, tam gdzie zwykle sa strzaleczki jaka forme ma gracz - tam bedziesz mial ta mozliwosc wink.gif
boniek1995
a gdzie są te strzałeczki i jeszcze mam pytanie gdzie w master league można sprawdzić ranking drużyn ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.