Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: konkurs na najładniejszą bramkę w pesie 06!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Goal
Witam tak ogladam ze duzo użytkowników ma karierę i gra dużo w pesa! i wpadłem na pomysł zeby się pochwalić swoją bramką zdobytą w czasie gry!

Zasady! (1)
1.Dajemy w tym temacie swoją bramkę (Video)
2.Piszemy kto strzelił gola!

Zasady wygrania konkursu!
Robimy tak jak wyżej.......Potem (ja) daje do sondy (Ankiety) np czyja to bramka (zawodnika i gracza)
Potem wy głosujecie na bramkę zdobytą!
Gracz który będzie miał najwięcej głosów jego bramki wygrywa!

Konkurs trwa do 20 sierpnia [color="#FF8C00"][/color]
lukasz44
triangle.gif A co mi tam , niedawno ustrzeliłem fajną bramkę Crisem Ronaldo z rzutu wolnego, więc masz :

CR 9 - rzut wolny

Strzelałem dużo ładnych goli, ale po reinstalu windowsa nie wiele save mi zostalo closedeyes.gif
Poziom oczywiście czempion, z meczu Real - Barcelona biggrin.gif pozdroo square.gif

jaro9
Moja stara bramka Michaela Ballacka z rzutu wolnego(Mecz: Chelsea vs Zenit)

Ballack Free Kick

happy.gif

EDIT:Trochę głupio że Wszyscy głosują w ankiecie na bramkę która jest jedyna ohmy.gif
Goal
CYTAT(jaro9 @ Aug 2 2009, 16:40) *
Moja stara bramka Michaela Ballacka z rzutu wolnego(Mecz: Chelsea vs Zenit)

Ballack Free Kick

happy.gif

EDIT:Trochę głupio że Wszyscy głosują w ankiecie na bramkę która jest jedyna ohmy.gif

Dobra to inaczej......Mozecie dodawać swoję bramki do 15 sierpnia.a potem 15 sierpnia dam sonde na głosowanie która bramka jest najlepsza i będziecie mieć czas na głosowanie do 20 sierpnia biggrin.gif
Elboro
http://www.youtube.com/watch?v=5Q7EVT1rlEo

Bramka strzelona Parkiem na poziomie Champion w Master Lidze... tongue.gif
arzu
http://www.youtube.com/watch?v=NN6YdJiyJfc Moja perełka strzelona Senną smile.gif oczywiście Champion
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.