Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs na najlepszą karierę
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
kaka90
Oglądając coraz to nowe pojawiające sie kariery w dziale pomyślałem że może warto by stworzyć jakiś konkurs na najlepszą karierę czy cuś takiego, kiedyś coś takiego prowadził bodajże Marsin czy Windziak ale wszyscy o tym zapomnieli , jak myślicie ?
Seba_maliszewski
Zróbmy tak. Jestem za
Mikos9708
Ja też za.
jaro9
Zgadzam się.
lukasz44
nawet może i fajne by to było, ale kto by się podjął poprowadzenia czegoś takiego ???
Mikos9708
CYTAT(lukasz44 @ Aug 1 2009, 15:34) *
nawet może i fajne by to było, ale kto by się podjął poprowadzenia czegoś takiego ???

Ktoś, kto nie ma kariery. A jak nawet ten ktoś będzie miał karierę to wtedy jego kariera by nie brała udziału w konkursie.
Można jeszcze przeprowadzić głosowanie.
Goal
jestem za.Ja bym mógł takie coś zrobić bo jak w końcu nie mam kariery żadnej biggrin.gif

Mogę coś takiego zrobić ? tongue.gif
Mikos9708
Ja jednak myślę, że lepsza będzie sonda. Najpierw do jakiegoś terminu będzie można zgłosić kandydaturę. Jeśli będzie za dużo kandydatur, to wtedy pewny udział będą miały kandydatury które będą miały więcej niż np. 250 odpowiedzi. Zaś co do reszty można organizowac kwalifikacje, czyli tzw. pojedynki np. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2009/2010 by Mango vs. Tottenham Hotspur F.C. Master League by Lopez10. Jak będziemy mieli odpowiednią ilośc kandydatur, to wstawiamy sondę i do jakiegoś terminu głosujemy. Ten, kto uzyska najwięcej głosów, wygrywa.
Goal
CYTAT(Mikos9708 @ Aug 2 2009, 15:58) *
Ja jednak myślę, że lepsza będzie sonda. Najpierw do jakiegoś terminu będzie można zgłosić kandydaturę. Jeśli będzie za dużo kandydatur, to wtedy pewny udział będą miały kandydatury które będą miały więcej niż np. 250 odpowiedzi. Zaś co do reszty można organizowac kwalifikacje, czyli tzw. pojedynki np. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2009/2010 by Mango vs. Tottenham Hotspur F.C. Master League by Lopez10. Jak będziemy mieli odpowiednią ilośc kandydatur, to wstawiamy sondę i do jakiegoś terminu głosujemy. Ten, kto uzyska najwięcej głosów, wygrywa.

bardzo fajny pomysł biggrin.gif
ale kto to będzie prowadził ?
Mikos9708
Właściwie ktokolwiek. Byle by nie wywalał z sondy karier.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.