Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dział o blogach/karierach
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Mikos9708
Prosto z mostu:
Proponuję założenie działu "Blogi i kariery", ale nie jako część działu o którejś wersji PES. Ja jako użytkownik PES 2008 chcę założyć blog/karierę na forum, lecz nonsensem będzie pisanie dla nikogo w archiwalnym dziale. Mam nadzieję że moja propozycja zostanie uwzględniona.
Ramzik
To faktycznie jest dobry pomysł, ale przypomina mi nieco fora/strony o Football Managerze, gdzie na każdym kroku spotyka się opisywane kariery. Może to i dobrze. Możliwe jest to, że uda zrealizować się Twoją ideę, bo mnie jak najbardziej się podoba smile.gif
lukasz44
Całkiem fajny pomysł, ale nie wiem czy ktoś wdroży go w życie . . . tongue.gif
Ramzik
Postaramy się o to, aby prośba została spełniona, ale potrzeba jeszcze kilku entuzjastów, którzy poprą ten pomysł smile.gif Gdyby miałby powstać taki dział, a byłaby w nim zwyczajna pustka, to tworzenie go będzie nieporozumieniem wink.gif Czekam na dalsze opinie w takim razie.
jaro9
Ja rówież popieram ten pomysł.
Ramzik
No i widocznie większej ilości osób, które popierają ten pomysł brakuje. Możemy jeszcze trochę poczekać, ale tworzenie działu, który będzie stał pusty, jest bezsensowne (wiem, że już to pisałem tongue.gif). Mimo wszystko - zachęcam do wyrażania swoich opinii na temat idei użytkownika Mikos9708.

Pozdrawiam!
Orange_91
CYTAT(Ramzik @ Aug 5 2009, 13:06) *
No i widocznie większej ilości osób, które popierają ten pomysł brakuje. Możemy jeszcze trochę poczekać, ale tworzenie działu, który będzie stał pusty, jest bezsensowne (wiem, że już to pisałem tongue.gif). Mimo wszystko - zachęcam do wyrażania swoich opinii na temat idei użytkownika Mikos9708.

Pozdrawiam!

Przecież osobny dział został już dawno stworzony. smile.gif http://board.issonline.pl/index.php?showforum=285
Ramzik
Osz kurde, a czemu ja o tym nic nie wiedziałem?;> No nic, cieszę się, że pomysł został zrealizowany smile.gif Może sam skuszę się na opisywanie kariery, kiedy ją zacznę biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.