Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch v5.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
pawlo
Witam nie moge nigdzie znalezc tego pathu do pobrania przeszukalem cale forum i nic byly jakies pojedyncze link ido przyspiewek itp. ale calego pathu z linakmi nie ma mogłby ktoś mi dać link do tego pathu?
Rubin
Wcale Ci się nie dziwię, że nie mogłeś znaleźć tematu z tym patchem bo sam miałem dokładnie taki sam problem i na pewno powodem nie była moja niedawna rejestracja bo uważam, że forum jest elaganckie i bardzo przejrzyste ale jedyny mankament jaki zdążyłem zauważyć to właśnie nazwy niektórych tematów. Problem w tym, że jak już się zakłada temat to w tytule powinny być zawarte podstawowe informacje takie jak: nazwa danego patcha i obowiązkowo jego wersja oraz ewentualnie info do jakiej wersji PES'a to jest chociaż w przypadku tej strony jest to nie potrzebne bo na wszystko są odpowiednie działy. A tutaj proszę: Ekstraklasa Patch Pes6, DOWNLOAD. Załóżmy, że na forum przychodzi ktoś nowy - w tym przypadku ja - i skąd niby taka osoba ma wiedzieć, która to jest wersja patcha? Powinienem się domyślić czy może przeszukać posty innych użytkowników w tym temacie, które mogłyby mnie naprowadzić na odpowiedź na dręczące mnie pytanie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.