Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z wgraniem strojów dla drużyn "Reszty Świata"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Cudinho 7
Mam problem z wgraniem strojów dla drużyn "Reszty Świata". W folderze "uni" tworzę folder "Other" i wklejam do niego folder np. ze strojem Juventusu. W pliku "map" wpisuje: 169, "Other\ Juventus". Po odpaleniu gry strój Juventusu nie działa, nie wiem co jest tego przyczyną.
Folder ze strojem Juventusu jest na pewno dobry, jako że zastsowałem go do drużyny Wigan. W pliku "map" wpisałem
83, "EPL\Wigan" no i strój Juventusu po odpaleniu gry działał poprawnie, tyle że dla drużyny Wigan.
Proszę o pomoc! Z góry dziękuje!
p3sman
CYTAT(Cudinho 7 @ Jul 27 2009, 12:46) *
Mam problem z wgraniem strojów dla drużyn "Reszty Świata". W folderze "uni" tworzę folder "Other" i wklejam do niego folder np. ze strojem Juventusu. W pliku "map" wpisuje: 169, "Other\ Juventus". Po odpaleniu gry strój Juventusu nie działa, nie wiem co jest tego przyczyną.
Folder ze strojem Juventusu jest na pewno dobry, jako że zastsowałem go do drużyny Wigan. W pliku "map" wpisałem
83, "EPL\Wigan" no i strój Juventusu po odpaleniu gry działał poprawnie, tyle że dla drużyny Wigan.
Proszę o pomoc! Z góry dziękuje!

sprawdź czy numerek się sprawdza, czy po slashu nie ma spacji tak jak tutaj napisałeś (Other\ Juventus), czy nazwa folder jest na pewno nie przekręcona. Wszystko dokładnie sprawdź
Cudinho 7
Dzięki wielkie p3sman! Rzeczywiście po slashu dałem spację i to stanowiło problem. Taki mały błąd, a może nieźle zdenerwować człowieka! Jeszcze raz dziękuje! Temat zamnknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.