Mam pytanie: Czy da się stworzyć jakiś nowy zespół np. Reprezentację San Marino i dodać ją do Strefy Europejskiej (tam gdzie wybiera się zespól z europy. Chodzi mi oto aby dodać zespół a nie zamienić z już istniejącym.
mrowa196
Jul 23 2009, 10:24
CYTAT(mariusz123211 @ Jul 23 2009, 08:29)
Mam pytanie: Czy da się stworzyć jakiś nowy zespół np. Reprezentację San Marino i dodać ją do Strefy Europejskiej (tam gdzie wybiera się zespól z europy. Chodzi mi oto aby dodać zespół a nie zamienić z już istniejącym.
Musisz odblokować sloty, ale jest to bardzo skomplikowane i mało osób potrafi to robić, jedną z niech jest Tomaj, ale wątpię żeby ci powiedział.
damiank9
Jul 23 2009, 12:30
to własnie jest dla mnie odpychajace od nowych pesów czyli chcesz cos swojego w to włozyc to bardzo trudno :/ I dla tego gram zazwyczaj w pes6 i tam ładuje druzyny itd,pes09 gram tylko Uefe,i zostan legenda.
lewyy
Jul 27 2009, 11:00
Musiałbyś w OFIE i jeszcze jakimś pliku pozamieniać w HEX-ie . . . w sumie to za dużo zabawy jak na jedną głupote
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.