Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MPK w ch*ja gra !!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
baski18
A teraz dawka totalnego absurdu ;P...

Wywiad z rzecznikiem wroclawskiego MPK:

Joanna Białas: *Dlaczego pasażer waszego tramwaju nie moze przesiasc sie z wagonu do wagonu?
Janusz Rajces, rzecznik wroclawskiego MPK: * Może, tylko musi skasować drugi bilet.
* Jak to? Przeciez nadal jedzie tym samym tramwajem i ma bilet.
* Regulamin przewozowy mòwi wyraznie: bilet jest wazny w tym wagonie, w ktòrym został skasowany.
* Przepis przepisem, ale staram się zrozumiec jego sens. Tak naprawde, dlaczego nie mogę zmienić wagonu?
* Przebiec na czerwonym tez pani moze, tyle ze ryzykuje pani wypadkiem albo mandatem. A tutaj ryzykuje pani, ze zlapie ja kontroler.
* Ale przechodzenie na czerwonym jest niezgodne z prawem, a przesiadanie się z wagonu do wagonu nie.
* Jakby się ludzie tak przesiadali, to kontrolerom byloby trudno pracować.
* Czyli wygoda kontroleròw ma być argumentem?
* Argumentem jest przepis. A poza tym jesli kupuje pani bilet na pociag, to, chociaż do Gdańska jedzie i 15.30, i o 18.15, to pani ma bilet tylko na ten o 15.30.
* Przepraszam, ale tylko jesli to miejscowka, a u nas jakos w tramwajach ich nie ma.
* A po co w ogole sie przesiadac?
* Przecież s
StraY
ROTFL

nic dodać, nic ująć wink.gif
Regz
....bo to jest Polska :?
T-Mac
dzien dobry czy sa swieze bulczki ?
POJEBANCY
korzen
buahaha.
boberto
widze ze panowie z mpk sa bardzo doffffffcipni jak na matolow... ale coz to jest polska i tak juz bedzie poki bedziemy mieli przepisy jakie mamy teraz...

JAK CHCECIE ISC DO NOWEGO TEMATU MUSICIE ZALOGOWAC SIE POD INNYM NIKIEM BO JAK WAS ZLAPIE MODERATOR TO DOSTANIECIE BANA laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
traf_fic
buahaha konkretne odpowiedzi ... laugh.gif
lazy_bum
[quote]JAK CHCECIE ISC DO NOWEGO TEMATU MUSICIE ZALOGOWAC SIE POD INNYM NIKIEM BO JAK WAS ZLAPIE MODERATOR TO DOSTANIECIE BANA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
loooool. Good one.
Dj_Dario
Ludzie to mają już w głowach nasrane, ale tak pożądnie, wspòłczuję osobom z Wrocławia :shock:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.