Raffels
May 2 2005, 11:55
boberto
May 2 2005, 12:09
ja mam dual shocka sony i jestem zadowolony :twisted:
ja mam tego samego pada..

polecam ;D.. kosztowal w sklepie 54 zl :wink:
>Kornel<
May 2 2005, 12:13
mam tego pada i zajebiscie sie sprawuje!nie ma zadnej roznicy miedzy tym a padami sony ! no mzoe procz wygladu i ceny
BartekRym
May 2 2005, 12:28
Propozycja zdrecydowanie godna uwagi....
Raffels
May 2 2005, 12:40
Ja niedawno kupiłem Dual Shocka2 sony do Plejstacji i przejściòwkę (łacznie za 70 dyszek) i muszę się "pozbyć" pada manty bo co będzie leżał nieużywany
Miałem taki sam, i pamietam ze miał tendencje do niekontrolowanego skrecania w lewą stronę jak grałem na psx i na pc...
Za 50 zł sprzedaje :shock: , niech lepiej napisze ile to meczykòw zagrał na owym sprzęcie. Pad pewnie mocno "spocony"

, bo coś mi się wierzyć nie chce, żeby sprzęt był nowy :wink:
Raffels
May 2 2005, 14:55
Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za 70 dyszek w sklepie.
| QUOTE |
| Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za 70 dyszek w sklepie. |
Naprawde kupiłes go za 700zł ? ;D ;D ;D
BartekRym
May 2 2005, 15:22
| QUOTE |
| QUOTE | | Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za 70 dyszek w sklepie. |
Naprawde kupiłes go za 700zł ? |
W takim razie to na prawde okazja... ;D
| QUOTE |
| QUOTE | | Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za [size=12']70 dyszek/[size=12'] w sklepie. |
Naprawde kupiłes go za 700zł ? ;D ;D ;D |
Cos w to watpie...... :shock: ja kupilem bodajze w Geant za 54 zl .... NO COMMENT
Nic nie przebije Dual-Shock'a Sony !
Pozdrawiam 8)
Raffels
May 2 2005, 15:35
[quote][quote]Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za
70 dyszek w sklepie.[/quote]
Naprawde kupiłes go za 700zł ? ;D ;D ;D
Nie za 700 tylko za 70zł (69,90) w TESCO. ;D ;D ;D ;D ;D
mam tego samego od ponad roku.. no coz ERKI szybko sie spieprzyly galki polamaly i tak meczylem az za 75 zl kupilem nowiutki prawie dualshocka 2 soniaka z przejsciowka ;d a ten siedzi zmasakorwany nie wiem chyba mialem jakas trafna sztuke odpieprzyl sie kabelek jeszcze i musialem go ciagle obrabiac ale jak sie gralo to naprawde dobrze..
jesli poprostu Moj byl uchylem to polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.