Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dual Shock Manty PC/PS2 - sprzedam
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Raffels
gg: 9396727
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50142393

Polecam:)
korzen
hehe autoreklama:)
boberto
ja mam dual shocka sony i jestem zadowolony :twisted: tongue.gif
Cj90
ja mam tego samego pada.. tongue.gif polecam ;D.. kosztowal w sklepie 54 zl :wink:
>Kornel<
mam tego pada i zajebiscie sie sprawuje!nie ma zadnej roznicy miedzy tym a padami sony ! no mzoe procz wygladu i ceny laugh.gif
BartekRym
Propozycja zdrecydowanie godna uwagi....
Raffels
Ja niedawno kupiłem Dual Shocka2 sony do Plejstacji i przejściòwkę (łacznie za 70 dyszek) i muszę się "pozbyć" pada manty bo co będzie leżał nieużywany biggrin.gif
lucio
Miałem taki sam, i pamietam ze miał tendencje do niekontrolowanego skrecania w lewą stronę jak grałem na psx i na pc...
Szeryf
Za 50 zł sprzedaje :shock: , niech lepiej napisze ile to meczykòw zagrał na owym sprzęcie. Pad pewnie mocno "spocony" smile.gif, bo coś mi się wierzyć nie chce, żeby sprzęt był nowy :wink:
Raffels
Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za 70 dyszek w sklepie.
korzen
Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za 70 dyszek w sklepie.

Naprawde kupiłes go za 700zł ? ;D ;D ;D
BartekRym

Naprawde kupiłes go za 700zł ?

W takim razie to na prawde okazja... ;D
Cj90
Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za [size=12']70 dyszek/[size=12'] w sklepie.

Cos w to watpie...... :shock: ja kupilem bodajze w Geant za 54 zl .... NO COMMENT
Mani3k
Nic nie przebije Dual-Shock'a Sony !
Pozdrawiam 8)
Raffels
[quote][quote]Pad ma niecałe 2 miechy stan bardzo dobry grałem na nim mało, ponieważ tuż po kupnie dowiedziałem się że kumpel sprzedaje duala 2 i przejściòwkę i oczywiście skorzystałem z okazji. A pada manty kupiłem za 70 dyszek w sklepie.[/quote]

Nie za 700 tylko za 70zł (69,90) w TESCO. ;D ;D ;D ;D ;D
Przemo
mam tego samego od ponad roku.. no coz ERKI szybko sie spieprzyly galki polamaly i tak meczylem az za 75 zl kupilem nowiutki prawie dualshocka 2 soniaka z przejsciowka ;d a ten siedzi zmasakorwany nie wiem chyba mialem jakas trafna sztuke odpieprzyl sie kabelek jeszcze i musialem go ciagle obrabiac ale jak sie gralo to naprawde dobrze..
jesli poprostu Moj byl uchylem to polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.