Morrison
Jul 1 2009, 21:00
Witam, mam taki problem z save. Da się jeszcze może jakoś to naprawić?

Przy próbie wczytania zapisu wyskakuje błąd windowsa...
CYTAT(Morrison @ Jul 1 2009, 22:04)

Witam, mam taki problem z save. Da się jeszcze może jakoś to naprawić?

Przy próbie wczytania zapisu wyskakuje błąd windowsa...
Ja myśle że tylko usunięcie save
kristof26
Jul 1 2009, 23:29
Tak da sie.Wyrzucic menu z kitsa:)
Morrison
Jul 2 2009, 18:42
odinstalowałem kitserver i nic nie dało...
Orbit Driver
Jan 3 2010, 13:21
Witam!
Wczoraj poradziłem sobie z błędem save'u. Miałem taki problem ze w ML w drugim sezonie, po przejściu do 1 ligi po ok 3 meczach grałem sobie mecz pucharowy. Po jego zakończeniu za każdym razem nie miałem herbu drożyny w sevie i się wszystko psuło. Zacząłem grac od nowa i tym razem zacząłem zapisywać ręcznie save'y dwa razy w taki sposób żeby zawsze można było wrócić do meczu poprzedzającego zepsutego save'a. Myślałem ze powtórne rozegranie meczu naprawi sava niestety cały czas przy tym pucharze się psuło wszystko. Zrobiłem tak:
- wziałem save poprzedzającego mecz pucharowy po którym, wszystko sie psulo i wrzucilem do "moje dokumenty" do konami do pes 2009, save itd. - (na moim drugim dysku zainstalowany mam win 7 (ten darmowy beta) i tam mam zaistalowanego czystego pesa - nie pamietam moze być z pathem 1.20)
- uruchomiłem grę i włączyłem ML wgrałem ostatniego dobrego sava
- wszystko śmigało oczywiście nie było nazw drożyn ani zawodników takich jak w ekstraklasa path wszystko było namieszane, ale chodziło mi tylko o rozegranie jednego meczu i zapisanie ML,
- po przemęczeniu tego jednego meczu ku mojemu zaskoczeniu zapisało pięknie save'a - bez żadnego problemu,
- potem tego sava skopiowałem sobie na xp'ka tam gdzie mam zainstalowanego pes'a 2009 z ekstraklasa path i wszystko działa poprawnie mogę grac kolejne mecze,
- przy następnym pucharze remes znowu się posypał save i zrobiłem tak po raz kolejny i znowu powodzenie,
Dzięki temu udało mi się uratować rozgrywkę która już spiąłem na straty.
Polecam taki sposób, ale trzeba być przezornym i spodziewając się problemów zapisywać dwa save'y zawsze zostawiając jeden z nich jedną kolejkę rozgrywek wstecz - powodzenia.
Aha z tego co wiem to nie uratuje się już zepsutego save'a wiec zaczynajcie od początku.