Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze składem drużyn komputera.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
yoseek
Witam

Dziwna sprawa, porobilem sobie transfery i przy okazji pozmienialem sklady druzyn,w trybie exibithion jest wszytsko ok sklady sa takie jakie ustawilem w trybie Edit, natomiast w lidze mistrzów pojawia sie problem chodzi mi oczywiscie o druzyny sterowane komputerem, przykladowo wystawilem do pierwszej jedenastki Realu Kake i Ronaldo a komputer dalej gra domyslnym ustawiem co wiecej nie wprowadza ich nawet z lawki,wiem to na podstawie obserwacji "team information" w trybie ligi mistrzów próbowalem zaradzic cos programem pro-evo editing studio ale dalej to samo, czy jest jakis sposob na to ? uzywam patcha GA w tej chwili wersja 4.1pozdrawiam

dj_adriano
Wydaje mi się że komputerowi nie da się narzucić jakim składem ma grać i choć dałeś ich do 1 jedenastki to komputer i tak sam ustala sobie skład.
kristof26
http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=52946.0
Z tej stronki sobie sciag aktualke i ma dzialac:P)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.