prezes87
May 2 2005, 09:48
Mam do Was pare pytań.
1. Dużo osòb naokoło mòwi mi że strzelają bramki w PES4 z połowy boiska i że to musi być jakiś bug w grze. Ja nie strzeliłem bramki dalej niż 30m. Ktoś mi może coś podpowiedzieć na ten temat?
2. Jak się w tej grze strzela z woleja??? Wrzucam elegancko piłke z wolnego na 25m gdzie stoi jakiś zawodnik i zamiast pierdyknąć z woleja to on albo przyjmuje na klate albo uderza głową.
RealMadryt
May 2 2005, 09:56
| QUOTE |
Mam do Was pare pytań.
1. Dużo osòb naokoło mòwi mi że strzelają bramki w PES4 z połowy boiska i że to musi być jakiś bug w grze. Ja nie strzeliłem bramki dalej niż 30m. Ktoś mi może coś podpowiedzieć na ten temat?
2. Jak się w tej grze strzela z woleja??? Wrzucam elegancko piłke z wolnego na 25m gdzie stoi jakiś zawodnik i zamiast pierdyknąć z woleja to on albo przyjmuje na klate albo uderza głową. |
Jak chcesz kopnac z polowy na bramke(najpierw pocwicz w treningu) musi druzyna przeciwna miec jakiegos slabiutkiego br. a ty dobrego po.
rozbiegasz sie ze swojego pola karnego i za linia srodkowa boiska (bedac w szybkim biegu) naciskasz strzal.
A co do woleja mi sie pare razy udalo, ale chyba ze 3, jak leci pilka musisz nacisnac jakis przycisk (Q1, E1, Q2 lub E2) i KWADRAT i powinno wyjsc, aha co do strzalu ja przetrzymuje Q1 i strzelam wtedy leci i leci, w okienko ma sie rozumiec!!! :wink:
| QUOTE |
| A co do woleja mi sie pare razy udalo, ale chyba ze 3, jak leci pilka musisz nacisnac jakis przycisk (Q1, E1, Q2 lub E2) i KWADRAT i powinno wyjsc, aha co do strzalu ja przetrzymuje Q1 i strzelam wtedy leci i leci, w okienko ma sie rozumiec!!! |
No właśnie nie ma to jak porządnie wytłumaczyć co jest pięć.
Daj sobie spokòj stary, poćwicz ortografię i pomyśl nad składnią zdania.
Co to jest Q1, E1 itp. :?: :wink:
BartekRym
May 2 2005, 10:40
Strzelić z połowy jest cholernie trudno. Żeby strzeliż ot tak sobie z połowy to bramkarz musi być dupa jakich mało albo musisz być farciażem jakich mało. Ja taką strzeliłem Quaresmą Buffonowi ale tobył fart bo atakowałem sam na sam Buffon mi wybił piłke na ok 12 metrze od bramki, piłka została tak mocno wybita, ż epoleciała do Quaresmy na ok 50 metr a ten strzelił nad nim ( pasek siły musi być na max bo ta piłka musi lecieć wysoko!!!) Ja pròbowałem tak pare tygodni zanim mi wyszło ale warto...
PS Nie sądze żeby to był bug bo to jest przecież możliwe że by taką bramkę strzrlić.
kyle87pl
May 2 2005, 10:40
Dobre pytanie :wink:
Najprawdopodobniej R1 i L1 albo R2 i L2 tylko ktòry jest ktòry :?:
BartekRym
May 2 2005, 10:43
| QUOTE |
Dobre pytanie
Najprawdopodobniej R1 i L1 albo R2 i L2 tylko ktòry jest ktòry |
To już zapewne pozostanie słodką tajemnicą autora....
Co do strzałòw z połowy to napewno nie jest to łatwa sztuka,ale zdaża sie ,gdyż bramkarze zawsze spacerują sobie na przedpolu i niezawsze zdążą wròcić.Pozostaje oczywiście kwestia celnego strzału,w swiatło bramki,co tez jest niesłychanie trudne z takiej odległości.
Jednak strzały,także z daleka,ale juz pare metròw przed połowąpare metròw przed srodkowym kòlkiem,to już w miare często sie zdażają. najpierw też wystawiałem gały :shock: ale już nie robia takiego wrażenia.
:arrow: W dziale NAJŁADNIEJszE BRAMKI znajdziecie dużo strzałòw z daleka 8)
Są dwa sposoby:
1. Strzelasz tuż po przekroczniu linii środkowej [ jak wchodzisz z piłką na połowe przeciwnika to bramkarz momentalnie cofa sie do bramki ]. Musisz mieć zawodnika z dość mocnym strzałem. dobrze jest strzelać z bocznych sektoròw boiska.
2. Robisz akcję i wycofujesz piłkę do zawodnika ustawionego gdzieś na 45 metrze a ten uderza z pierwszej. Ten sposòb jest według mnie łatwiejszy 0 sporo bramek tak strzeliłem. Ponieważ zawodnik uderze piłke lecącą do niego z przodu nie musi mieć mocnych strzałòw - i tak strzeli bardzo mocno.
..::SHADOW::..
May 2 2005, 14:45
Jeśli chodzi o strzały z połowy to według mnie najlepszy zawodnik do tego typu strzałòw jest Kaebi z Iranu.
tym zawodnikiem strzeliłem bramkę min. Cudiniemu(Chealsea)czy Casillasowi(Real)
Postrzelajcie tym zawodnikeim jest najlepszy
Co do tego ze trzeba sie rozbiedz z lini pola karnego to watpie, Gilberto Silva z pierwszej pilki zaladowalem Casillasowi bude z polowy....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.