Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pełnowymiarowa symulacja
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Majron
Witam,
Chciałem tylko spytać, czy były jakiekolwiek wzmianki o wprowadzeniu trybu online, w którym gracze wcielaliby się w samych siebie i dobierali w drużyny? Głównie mi chodzi o jakiejkolwiek realnej szansy, do zbudowania bazy dla lig, w których udział brałyby zespoły złożone z realnych zawodników. Tak jakby odpowiednik "klanów" z gier FPS.

To czy, mecze byłyby rozgrywane składami 10v10 czy 11v11 to sprawa drugorzędna.
Ot takie Become a Legend MMO.

Pozdrawiam.
Dawidi
Jest taka gra football superstar. Dość trudno się gra ale jest naprawdę duzo fajnych rzeczy. Zaczynasz jako młodzik grając mecze 2v2 4v4 po żeby dojść do gwiazdy i grać mecze 11v11 (oczywiście każdy prócz bramkarza to żywy zawodnik - gracz) można zostać trenerem itp dużo fajnych rzeczy. Chętnie bym grał ale nie mam tak wielkiej ilości czasu. Podejrzewam, że aby dosięgnąć bardzo dobrego poziomu bez no-lifeu trzeba pewnie poświęcić z rok lub dwa conajmniej.
Majron
CYTAT(Dawidi @ Jun 30 2009, 14:51) *
Jest taka gra football superstar. Dość trudno się gra ale jest naprawdę duzo fajnych rzeczy. Zaczynasz jako młodzik grając mecze 2v2 4v4 po żeby dojść do gwiazdy i grać mecze 11v11 (oczywiście każdy prócz bramkarza to żywy zawodnik - gracz) można zostać trenerem itp dużo fajnych rzeczy. Chętnie bym grał ale nie mam tak wielkiej ilości czasu. Podejrzewam, że aby dosięgnąć bardzo dobrego poziomu bez no-lifeu trzeba pewnie poświęcić z rok lub dwa conajmniej.

FS to to gra dla grindu, z bardzo arcade'ową rozgrywką a dodatkowo na zewnętrznym, zlagowanym hoście, oraz meczami 2v2 czy coś takiego. Nie bardzo mnie interesuje w takiej formie, szczególnie, że wygrywa ten, co więcej siedział w wirtualnej siłowni i kupił "szybsze buty". To już Nestoccer wypada lepiej (choć też arcade). Akurat bardziej interesuje mnie kwestia roleplaying w postaci odgrywania roli w zespole, a nie takiego "RPG" jak w grach MMO, gdzie RPG nie ma w cale, a jest nabijanie czyste statów i zero umiejętności graczy w decydowaniu o wyniku starcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.