CYTAT(Dawidi @ Jun 30 2009, 14:51)

Jest taka gra football superstar. Dość trudno się gra ale jest naprawdę duzo fajnych rzeczy. Zaczynasz jako młodzik grając mecze 2v2 4v4 po żeby dojść do gwiazdy i grać mecze 11v11 (oczywiście każdy prócz bramkarza to żywy zawodnik - gracz) można zostać trenerem itp dużo fajnych rzeczy. Chętnie bym grał ale nie mam tak wielkiej ilości czasu. Podejrzewam, że aby dosięgnąć bardzo dobrego poziomu bez no-lifeu trzeba pewnie poświęcić z rok lub dwa conajmniej.
FS to to gra dla grindu, z bardzo arcade'ową rozgrywką a dodatkowo na zewnętrznym, zlagowanym hoście, oraz meczami 2v2 czy coś takiego. Nie bardzo mnie interesuje w takiej formie, szczególnie, że wygrywa ten, co więcej siedział w wirtualnej siłowni i kupił "szybsze buty". To już Nestoccer wypada lepiej (choć też arcade). Akurat bardziej interesuje mnie kwestia roleplaying w postaci odgrywania roli w zespole, a nie takiego "RPG" jak w grach MMO, gdzie RPG nie ma w cale, a jest nabijanie czyste statów i zero umiejętności graczy w decydowaniu o wyniku starcia.