Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA World Cup 2010 by Popeq93
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
popeq93
Siemka, chciałbym przedstawić wam moją karierkę. Właściwie są to eliminacje do MŚ 2010, a następnie sam turniej finałowy. Będziecie mogli obserwować zmagania na wszystkich kontynentach. Na pewno nie zabraknie emocji oraz mojego zaangażowania, gdyż nie będę jej robił na szybko bo przecież do końca realnych eliminacji jest jeszcze sporo czasu smile.gif. Oczywiście postaram się jak najczęściej opisywać zmagania reprezentacji narodowych.

wkrótce pierwsze mecze smile.gif

szata graficzna na pewno będzie ulegała poprawie biggrin.gif
popeq93
popeq93
przepraszam, że post pod postem ale nie chcę żeby się zlewało i każde wydarzenie było oddzielnie smile.gif

tak dla informacji :
- gram na top player
- pierwsza połowa gośćmi, druga gospodarzami
- gram na patchu all national teams składy nie są najnowsze ale da radę grać smile.gif

komentujcie i dawajcie jakieś pomysły.
na koniec pierwszej kolejki 2 rundy eliminacji w Azji podsumowanie, a następnie eliminacje w Europie smile.gif
popeq93

popeq93

proszę was komentujcie coś! biggrin.gif
popeq93

wprowadzam coraz więcej ulepszeń i mam nadzieje że wreszcie pojawią się komentarzyki. biggrin.gif
pzdr smile.gif
acm2108
Moze i sie nie znam ale mi sie bardzo podoba smile.gif zycze wytrwalosci, pozdro ;D
lukasz44
Mi tam też bardzo się podoba , ale popraw trochę czcionkę bo słabo widać i źle czytać . . . pozdroo ;-p
popeq93

mówić co poprawiać, jakieś pomysły biggrin.gif chętnie rozważę smile.gif
popeq93

P.S : dzięki perONe biggrin.gif
perONE
CYTAT(popeq93 @ Jun 28 2009, 13:03) *
mówić co poprawiać, jakieś pomysły biggrin.gif chętnie rozważę smile.gif

Nie zadowolenie popraw wink.gif
jaro9
No ładnie ładnie wink.gif Pozdro
popeq93
popeq93

komentarzyki mile widziane smile.gif
popeq93
Wislak1312
No bardzo Ciekawe eliminacje...powodzenia wink.gif
popeq93

nie wiem czy dobrze wyszedł ten efekt chropowatej powierzchni biggrin.gif

mam nadzieje że się podoba ogólnie smile.gif
popeq93

popeq93
popeq93

troszeczkę komentarzyków mało i nie wiem czy kogoś interesują losy tej karierki biggrin.gif
acm2108
Mnie bardzo interesuja smile.gif Codziennie po kilka razy zagladam do tego tematu zeby sprawdzic czy nie ma nowych postow tongue.gif Przyznam ze bardzo mi sie spodobala ta karierka ;]
popeq93

staram się wprowadzać różne poprawki itp. żeby was zaciekawić tą karierką biggrin.gif

jak macie jakieś pomysły to piszcie smile.gif
Credt
Drobne zastrzeżenie - Lebanon to po naszemu po prostu Liban wink.gif
Kariera bardzo ciekawa. Fajny pomysł w ogóle smile.gif Tylko tak dalej.
siwers99
ciekawe nietuzinkowe jeszcze jakbyś sobie stwarzał twarze dla takich graczy Surinamu he;d
popeq93

komentować biggrin.gif
jaro9
No bardzo ładnie to teraz wygląda wink.gif Pozdro
popeq93

jednak ten sposób przedstawiania jest najprostszy i najszybszy biggrin.gif i nie najgorszy xd

komentować smile.gif
Tombo2
Fajnie to wygląda. Mam nadzieję, że ci się nie znudzi.
Windziak
czemu siadło tempo? smile.gif Wygląda to fajnie, choć tak jak mi się wydawało - chyba sobie wziąłeś na barki zbyt ciężki chleb i za dużo meczów wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.