Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pomocy!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
czapelson
siemano. Uwierzcie- gram w pes06 od premiery i jeszcze nie miałem do czynienia z kitserwerem, paczem ani innym edytorem tej giery. Pomóżcie !!! Wrzućcie link, który działa (większość nie hula już) i naprawdę przejrzystą instukcję instalacji i obsługi. Zależy mi głównie na strojach, butach i stadionach...i twarzach...heheh- dajcie jakąś masarnie...z góry dziękuję.
czapelson
COŚ JUŻ TAM NIBY OBCZAIŁEM ALE NADAL NIE DZIAŁA.Zainstalowałem kitserwer jak trzeba. Stroje wrzuciłem jak trzeba. W menu wyboru stroji w przedmeczu jest dodatkowa trzcionka "kit players" i "kit selection 1/4" czy jak i nic nie działa z tych przycisków co skonfigurowałem. Może stroje jakieś nie takie? Podeśli ktoś gotowy kitfolder ze wszystkim np. Interu Mediolan czy coś tam...proszę. pozdrawiam

Najpierw przeczytaj regulamin forum i troszkę ochłoń dopiero potem udzielaj się na forum.///Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.