Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PROBLEM Z BRAMKARZEM
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
NETHERLAND
Mam taki problem gram z kuzynem w PES-a na dwóch ja gram na klawiaturze a on gra na padzie i nie wiem czemu ale bramkarz wychodzi mu z bramki obojętnie jaką drużyną by nie grał nie wiem co jest grane PROSZĘ O POMOC może coś w grze jest żle usatwione.

LaPuLg4
nie wiem co jest grane, ale mi też się tak raz zdarzyło..Grałem jakiś mecz w karierze i zobaczyłem na mapce, że mój bramkarz spierdzielił w trybuny biggrin.gif . Potem wrócił do bramki, ale nie wiem o co chodziło wink.gif
jaro9
Może masz ustawiony ten sam przycisk na którym masz np bieg i jednocześnie ustawione wyjście z bramki? jak nie to ,to niemam pojęcia.
unikat
Nie mam pojęcia a mam pytanie ... Skąd masz takie tablice ??
lukasz44
Takie tablice są w patchu Kubassa . . .
NETHERLAND
POMOŻE KTOŚ Z TYM PROBLEMEM BO JUŻ MNIE TO WKU....WIA NIE MOGĘ SOBIE POGRAĆ W PES-a na dwóch bo bramkarz ciągle wychodzi POMOCY!!!!!!!
Kubbas
Może w strategii ustawiłeś bramkarzowi strzałkę ataku do przodu, albo joystick masz zepsuty i dociska Ci trójkąt

Kumplowi, z którym grasz nie wychodzi, może ześlizgują Ci się palce podczas grania na trójkąt?
NETHERLAND
CYTAT(Kubbas @ Jul 14 2009, 16:17) *
Może w strategii ustawiłeś bramkarzowi strzałkę ataku do przodu, albo joystick masz zepsuty i dociska Ci trójkąt

Kumplowi, z którym grasz nie wychodzi, może ześlizgują Ci się palce podczas grania na trójkąt?

NIE NO Z TYM MAM WSZYSTKO DOBRZE W PES-IE 2009 MAM TO SAMO TEŻ BRAMKARZ WYCHODZI Z BRAMKI
Kubbas
Czyli joystick.
unikat
Wiem ja miałem też ostatnio coś takiego i musiałem odłączyć pada i potem w settingu ustawić od nowa i działało normalnie wink.gif
Pozdro smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.