Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edytowanie Menu w PES4.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
gemini4all
Witam, postanowilem napisac nowy temat gdyz nie moge nigdzie znalezc informacji o modyfikowaniu menu w PES4, mam patch'a Wolf'a najnowsza wersje, lekko zmodyfikowana przez siebie, dodana muzyka z "ULTIMATE FIX-IT 1.0" itp. Natomiast mam problem z edycja menu, wogole mi nic nie wychodzi przez AFSExplorer'a sad.gif Chcialem stworzyc wlasne... Ale po czesci nie wiem co jest od czego, a jak zrobie zmiany w plikach *.txs to zmiany sie nie pojawiaja w grze... pewnie przez pliki *.str ktorych nie wiem jak edytowac z AFS'a Poradzcie jak cokolwiek zmienic, albo jesli gdzies jest to juz opisane prosze o linka.

P.S. Troche nie na temat, ale moze ktos pomoze, chcialem dodac "lekarzy" z patcha "ULTIMATE FIX-IT 1.0" do patcha "Wolf'a" znalazlem odpowiednie pliki jersey.* wyeksportowalem je z UFI a potem importowalem do Wolfa przebudowujac plik 0_text.afs w AFSie i... PES4 nie rusza, zawiesza sie przy menu glownym, ma ktos jakis pomysl czemu...? A wogole jesli tylko przebuduje w AFSie 0_text.afs od Wolf'a to PES4 mi nie rusza... :evil: Wie ktos jak temu zaradzic?

Z gory dzieki za pomoc smile.gif
torin
Wlasnie tez chcialem sie zajac edycja menu oraz przyciskow itp. ;D Znalazlem cos takiego:
http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&la...opic-38684.html
mnie niewiele pomoglo ale zawsze cos :wink:
polecam Graphic Studio do edycji :idea:
P!R0
Witam, wiem jak sie wszystko robi, tzn.: menu, loga, itp. Lecz mam do was wielka prosbe, aby ktorysz z forumowiczow poszukal i podal mi linka na tapety o rozmiarach: "512x512x8" i "512x512x4" w formacie: "PNG" i "Mapa bitowa" (w tym niepisze, pisze tylko: "mapa bitowa", wiec tak napisalem.) Mile widzialbym tapetki (obrazki) o tematyce sportowei, a w szczegulnosci druzyny: "AC Milanu"
Z gory dziekuje za linki, jezeli ktos chce sam "upiekszyc" Pro Evolution Soccer4 to prosze swe pytaniea kiedowac pod moj nr.GG, wiem lecz ze niejeden z was juz to robil.
Jeszcze raz dziekuje i mam nadzieje ze ktos sie odezwie?
StraY
mapa bitowa to bmp wink.gif
a nie możesz zabrać tapet o większej ilości pikselòw i poprostu zmniejszyć ? tongue.gif w paincie nawet idzie wink.gif
BartekRym
http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1109613396

Tu jest trochę menusòw jakby ktoś chciał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.