Witam, postanowilem napisac nowy temat gdyz nie moge nigdzie znalezc informacji o modyfikowaniu menu w PES4, mam patch'a Wolf'a najnowsza wersje, lekko zmodyfikowana przez siebie, dodana muzyka z "ULTIMATE FIX-IT 1.0" itp. Natomiast mam problem z edycja menu, wogole mi nic nie wychodzi przez AFSExplorer'a

Chcialem stworzyc wlasne... Ale po czesci nie wiem co jest od czego, a jak zrobie zmiany w plikach *.txs to zmiany sie nie pojawiaja w grze... pewnie przez pliki *.str ktorych nie wiem jak edytowac z AFS'a Poradzcie jak cokolwiek zmienic, albo jesli gdzies jest to juz opisane prosze o linka.
P.S. Troche nie na temat, ale moze ktos pomoze, chcialem dodac "lekarzy" z patcha "ULTIMATE FIX-IT 1.0" do patcha "Wolf'a" znalazlem odpowiednie pliki jersey.* wyeksportowalem je z UFI a potem importowalem do Wolfa przebudowujac plik 0_text.afs w AFSie i... PES4 nie rusza, zawiesza sie przy menu glownym, ma ktos jakis pomysl czemu...? A wogole jesli tylko przebuduje w AFSie 0_text.afs od Wolf'a to PES4 mi nie rusza... :evil: Wie ktos jak temu zaradzic?
Z gory dzieki za pomoc