Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patche Konami PROBLEM ROZWIĄZANY
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
MichW
biggrin.gif Siemka, jestem tutaj nowy biggrin.gif i mam duży problem huh.gif :
Ściągnołem sobie patche od Konami ver. 1.10, 1.20, 1.30, 1.40 i muj problem polega na tym że nie mogę znaleźć pierwszego patcha Konami którym bym mógł po zainstalowaniu zainstalować pozostałe. Więc proszę najlepiej o wszystkie patche tak inni użytkownicy będą mogli skorzystać z tej pomocy. wink.gif
zomek
ee Konami wydało tylko 4 patche , te które podałeś , 1.1 1.2 1.3 1.4 , chodzi ci o to że muli przy instalacji, jak tak to musisz czekać, , więcej patchy nie ma
MichW
CYTAT(zomek @ Jun 20 2009, 12:46) *
ee Konami wydało tylko 4 patche , te które podałeś , 1.1 1.2 1.3 1.4 , chodzi ci o to że muli przy instalacji, jak tak to musisz czekać, , więcej patchy nie ma

Opisałem problem dokładnie, więc chodzi mi o to że jak instaluję ten patch 1.1 to wyskakuje:

kristof26
CYTAT(MichW @ Jun 20 2009, 17:14) *
Opisałem problem dokładnie, więc chodzi mi o to że jak instaluję ten patch 1.1 to wyskakuje:

A na jakim masz dysku wgrana gre?Bo jak na innym niz c to patch prawdopodobnie nie widzi folderu z gra.Musisz zainstalowac gre na dysku C i wtedy sprobuj.
MichW
CYTAT(kristof26 @ Jun 20 2009, 17:40) *
A na jakim masz dysku wgrana gre?Bo jak na innym niz c to patch prawdopodobnie nie widzi folderu z gra.Musisz zainstalowac gre na dysku C i wtedy sprobuj.

A innego sposobu nie ma, bo gierka instaluje mi się 3 godziny.
barman_2000
pewnie masz pirata i to w wersji rip a wtedy nie zainstalujesz patcha zadnego bo gra niby jest na dysku ale nie jest zainstalowana i instalator jej nie "widzi"
ShockER
Może gdyby ktoś przesłał Ci wpisy do rejestru z orginała to by pomogło? ;p
MichW
CYTAT(ShockER @ Jun 20 2009, 20:12) *
Może gdyby ktoś przesłał Ci wpisy do rejestru z orginała to by pomogło? ;p

A posiadasz ?
PS: Mam ripa i vistę oraz grę na dysku d cool.gif
MichW
Kupie se pesa oryginal i to rozwiąże sprawę.
Temat do skasowania wink.gif
rozaldinho
nie ma opcji , żeby ci sie dało zainstalować - jestem pewien na 100%. Wpisy rejestru też nic ci nie pomogą. Musisz mieć gre INSTALOWANĄ a nie rozpakowywana (RIP). Na piracie to zadziała, ale musisz instalować gre. Tak jak już ktoś napisał musisz mieć instalator
MichW
CYTAT(rozaldinho @ Jun 24 2009, 17:06) *
nie ma opcji , żeby ci sie dało zainstalować - jestem pewien na 100%. Wpisy rejestru też nic ci nie pomogą. Musisz mieć gre INSTALOWANĄ a nie rozpakowywana (RIP). Na piracie to zadziała, ale musisz instalować gre. Tak jak już ktoś napisał musisz mieć instalator

Właśnie się skapłem o co chodzi, tylko mam pytanko jak będe miał instalkę to mogę na dysk d zainstalować ? Pytanie kieruję do tych co mają grę na dysku d
barman_2000
mozesz i nawet na dysk x byle by byla instalowana w systemie
MichW
CYTAT(barman_2000 @ Jun 24 2009, 23:03) *
mozesz i nawet na dysk x byle by byla instalowana w systemie

Dzięki, bo gdzieś ktoś powiedział że tylko na c dlatego nie byłem pewny happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.