Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lay
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
iras
Siemka.Czy ktos z was potrafi zrobic laye do stron?http://serwer1.ultrahost.pl/~wibracje/serw...isy/pilkanozna/ chciałbym by ta strona zmieniła wygląd a nie potrafie sam tego zrobic czy jest na tym forum osoba ktòra mi by zrobiła lay?
Crawler
Pewnie ktoś umie ale nie bedzie mu się chciało 8) . Ale jak ktoś umie to niech zrobi mi Lay (czy logo) z Lampardem . Pozdr Lookkas
traf_fic
Pewnie ktoś umie ale nie bedzie mu się chciało  8) . Ale jak ktoś umie to niech zrobi mi Lay (czy logo) z Lampardem . Pozdr Lookkas

lol ... czy wszystkie Twoje wypowiedzi sa w podobnym klimacie :?: laugh.gif bo juz od poczatku kiedy tu zawitales uswiadomiles mnie ze bedzie wesolo ... [Real & Barca]

sorry ze nie na temat ale ... :?
iras
Czemu nie zrobia?Ja bym chciał by mòj projekt laya był w necie.
Crawler
lol ... czy wszystkie Twoje wypowiedzi sa w podobnym klimacie  :?:  :lol: bo juz od poczatku kiedy tu zawitales uswiadomiles mnie ze bedzie wesolo ... [Real & Barca]  

sorry ze nie na temat ale ... :?

Chyba nie za bardzo zrozumiałem o co Tobie chodzi laugh.gif A z barcą i realem ... to już mòwiłem o co chodzi laugh.gif
Czemu nie zrobia?Ja bym chciał by mòj projekt laya był w necie.

Wiesz iras myslałem że chodziło Tobie żeby ktoś Ci zrobił lay laugh.gif A teraz mòwisz że twòj projekt :?: :!: o co Ci chodzi ??
•volvo
Chodzi mu o to, że gdyby on był na miejscu kogoś kto robi Layouty to by chciał by jego projekt był na necie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.