Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: triki na padzie pomoc
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
boniek1995
witam może mi ktoś podać jak się robi triki w pes 2009 na padzie i jeszcze jak sie podkręca piłke wiem że trzeba nacisnąć strzałke w dół ale piłkarz raz podkręca piłke a raz nie
kaka_demona
w grze są tricki opisane
boniek1995
są ale ja mam po angielsku a dość słabo znam angielski
pietja
no bez przesady, przeciez nikt Ci tu nie bedzie wszystkich trickow po kolei tlumaczyl na polski. pozatym, ile tam jest slow w ogole uzytych? kilka sztuk. wpisz sobie w jakis slownik czy translator. szanuj czas innych ludzi smile.gif
zomek
zreszta nawet padem dużo trików nie zrobisz, jeśli chodzi ci o triki np Rabona itp. , w Pesie jest mało taki sztuczek , bez porównania np z Fifa na Xboxa czy Playstation.
kristof26
CYTAT(boniek1995 @ Jun 17 2009, 19:40) *
witam może mi ktoś podać jak się robi triki w pes 2009 na padzie i jeszcze jak sie podkręca piłke wiem że trzeba nacisnąć strzałke w dół ale piłkarz raz podkręca piłke a raz nie

Wszystko co i jak masz opisane TUTAJ
boniek1995
dzięki

pietja
wow, ale kolo sie rozpisal smile.gif
dziwny motyw z tym 'momentum', nigdy o czyms takim nie slyszalem... Bede musial zwrocic uwage czy tak faktycznie sie dzieje ale mysle ze to bedzie raczej trudne...
mrowa196
CYTAT(pietja @ Jun 19 2009, 14:37) *
wow, ale kolo sie rozpisal smile.gif
dziwny motyw z tym 'momentum', nigdy o czyms takim nie slyszalem... Bede musial zwrocic uwage czy tak faktycznie sie dzieje ale mysle ze to bedzie raczej trudne...

Może mi ktoś to włożyć na odsiebie, bo na Rapidshare dotychczas ściągałem bez problemów, a teraz mam poczekać 10 min. a jak poczekam to wyskakuje mi 20 min.
kristof26
Masz tutaj Poradnik gry pes 2009
mrowa196
CYTAT(kristof26 @ Jun 19 2009, 15:59) *

Wielkie dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.