Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem - Master League - Transfery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Graczyk
Pomocy! Mam problem z transferami w ML. Gram Interem mam range S (chyba najlepsza) Transfery Normal. W pierwszym okienku transferowym kupilem tylko Ribery'ego i tak za duzo siana. Teraz sa drugie transfery mam ponad 80000 a i tak nie moge nikogo kupic. Jak juz klub sie zgodzi to zawodnik nie. Gerrardowi (A) dałem 5000 pensji (max) i 1 rok a i tak nie przeszedł. Gallas, Heinze, Klose, Nikt nie przechodzi a daje wszystko na Max. POMOCY!!!!!!
zomek
Master League jest tak skontruowana że ciężko kupić jakaś gwiazdę, opiera się bardziej na kupowaniu młodych mniej znanych, a dobrze rozwijających się graczy. Zależy jaki poziom też ML grasz. Tacy piłkarze jak Gerrard Raul czy Casillas raczej na pewno nie odejdą, tak samo jak w realnym świecie po prostu są przywiązani do klubu. Patrz również na ranking klubowy, bo jak twój Inter jest niżej w rankingu niż tamte kluby to mogą nie chcieć też przechodzic.
Dzacol92
Po prostu w trakcie sezon dodaj te swoje gwiazdy do Scout List, i po jakimś czasie dostaniesz raport na ile % zawodnicy chcą przejść do Twojego klubu wink.gif jak mają non stop 0 % to nie masz szans , żeby ich kupić..
Graczyk
Dzieki juz kupilem juninho, boume i paulo ferreire tongue.gif ale nastepnym razem dodam ich wczesniej i bede wiedzial, dzieki za pomoc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.