Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Raz pod wozem raz w nawozie
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
shai
Dzisiejszego dnia postanowiliśmy wraz z pavelkiem nagrać pieśń o naszym wspaniałym przyjacielu, Staszku (Staszek: my tego nie nagrywaliśmymy, jakby co). Podkład stanowi jakaś zmiksowana przez nas techniawa - Explosion. Życzę miłego słuchania.

link

Zawsze trafi się jakiś niekumaty, więc zaznaczam, że kawałek poczyniliśmy dla zgrzewy. Jesteśmy w pełni świadomi, że jest to bardzo wysoki poziom wieśniactwa ;-).
RealMadryt
Buhahaha, zawalista nuta, ciekaw jestem czy ktos by ja wzia pod uwage w nastempnym patchu, jako elemen muzyczny do Pro Evolution Soccer4??? Czekam czlopcy na inne piosenki w tym stylu, moze stworzycje sound patch??? :wink:
onix_the_chosen
Sciagnalem to i jakos dla mnie to nie jest smieszne, nie wiem co w tym fajnego :? I jeszcze skaleczyc tak bezczelnie utwor polskich DJ's (Kalwi & Remi) ehhhhh .................... :wink:
gutted
Zajebiste;)

onix - Kalwi & Remi - a co to za jedne ????? ;p
yarodragon
ej stary daj linka do oryginału,zajefajna jest ta piosenka(linia melodyczna) jestem nie na czasie wiec jej nie znam, prosze o linka!!! albo tytul i wykonawce! prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby wink.gif

Buheheeheh linia melodyczna bez reszty jest do dupy ;p Pozdro dla staszka
T-Mac
shai na dopingu smile.gif
michau000
tandeta jakich [wiele]. ale dobrze zrobione;d
onix_the_chosen
Zajebiste;)  

onix - Kalwi & Remi - a co to za jedne ????? ;p

Kalwi & Remi to jeden z polskich DJ's Team, ktorzy zaistnieli na scenie klubowej od niedawna (chyba dokladnie od sylwestra 2002-2003), dokladniej: Krzysztof Kalwat "KALWI" i Remigiusz Pospiech "REMI"................troche sie interesuje muzyka to wiem ;D pozdro :wink:

A ten kawalek co tam leci to: Kalwi & Remi - Explosion (Dj Theo Club mix). TO dla tych, ktorzy chcieliby sobie go pobrac:

:arrow: http://kalwiremi.home.pl/audio/kalwi_remi_..._club_remix.mp3
Jocker
Extra ! Shai mam nadzieje że niedługo wydasz plyte..... laugh.gif ;D
Bart_io
dobrze chlopaki ze przynajmniej zdajecie sobie sprawe z tego ze to duzy poziom wiesniactwa , ogolnie zart bardzo slaby jak dla mnie , pare lat temu moze bym sie z tego smial ale teraz nie widze w tym nic smiesznego :arrow:
korzen
wyjeeeebiste biggrin.gif tylko ktory to shai ? biggrin.gif
yarodragon
wiem, ze jestem nie na czasie, ale song jest zajedwabisty! mozna by pomyslec nad muzyka ISSONLINE do PES4 , hmmm albo zrobic intro jakies, szkoda ze ja nie umiem robic takich rzeczy... ale umiem importowac biny i uzywac DKZ oraz GS ( dzieki T.MAC za tutoriale dla nie kumatych biggrin.gif )
gringo
Shai biggrin.gif niezla beka tongue.gif buhehehe biggrin.gif laugh.gif
snake
No kawałek przedni. Gratulacje dla wykonawcòw.
kemot
Mi sie podoba smile.gif
snake
Mysle ze temat wart podbicia, nie wszyscy słyszeli dzieło shaia smile.gif
A teraz gdy bardzo popularny jest utwór Explosion moze jeszcze bardziej co poniektórym się spodobać tongue.gif
Podaje link na rapidshare bo ten wyzej moze nie dzialac.
Pobierz.

Miłego słuchania biggrin.gif
shai
O, no proszę. To ja w takim razie udostępnię poprawioną wersję. Koryguje ona irytującą gafę w postaci słów "wozi klej". No i przy okazji wykonałem ten moment w sposób bardziej gejowski, ażeby pasował stylem do utworu.
http://www.swoopshare.com/file/ee5f02de7a3...taszek.mp3.html

Przy okazji zamieszczam też link do innego kawałka (tegorocznego). Myślę, że może spodobać się uczniom. W tytule zakamuflowane jest nazwisko pewnej kobiety. Nie ukrywam, iż stanowiła ona inspirację, ale pewnie takich pip jest w całej Polsce wiele.
http://www.swoopshare.com/file/c4c79a15d25...ong%29.mp3.html

Wokale w obu przypadkach nagrane są za pomocą chu*owego, internetowego mikrofonu. Wybaczcie ;-).
siano
co masz z matmy ?tongue.gif
shai
Z chemii. 4 :-). Tu nie chodzi o oceny krowo :-P.
Andzi
Cytat(shai @ May 24 2006, 21:26:42) [snapback]69078[/snapback]
O, no proszę. To ja w takim razie udostępnię poprawioną wersję. Koryguje ona irytującą gafę w postaci słów "wozi klej". No i przy okazji wykonałem ten moment w sposób bardziej gejowski, ażeby pasował stylem do utworu.
http://www.swoopshare.com/file/ee5f02de7a3...taszek.mp3.html

Link wygasł sad.gif . Może ktoś wrzucić ten kawałek na jakiś serwer ph34r.gif . Muszę posłuchać tego hiciora laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.