Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wersja gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Archilus
Chce pograć przez internet, ale pojawiają się problemy:
Pomimo tego iż po kolei zainstalowałem patche: 1,1; 1,2; 1,3; 1,4;
to w grze sieciowej nadal wykrywa mi wersje 1.00.00 a każda próba ściągnięcia pliku za pośrednictwem gry kończy się komunikatem: "Pobrany plik jest uszkodzony". Moje pytanie: Jak zaktualizować PESa, i Czy ktoś może mi wrzucić na jakiś server tę ostatnią aktualkę, którą się pobiera przez grę? Jak już mówiłem u mnie się nie chce ściągnąć, poza tym ściąga się kilka godzin ;/
zomek
sprawdz jaka masz wersje pliku exe, domyslam sie ze masz pirata i korzystasz cały czas z jednego cracka pod wersje 1.0 pewnie.
Archilus
CYTAT(zomek @ Jun 14 2009, 14:15) *
sprawdz jaka masz wersje pliku exe, domyslam sie ze masz pirata i korzystasz cały czas z jednego cracka pod wersje 1.0 pewnie.

no ja się domyślam, że mam oryginała z pre-order i używam oryginalnego EXE który został (teoretycznie) aktualizowany do wersji 1.4.0.0
no i nie zbyt wiem co mam robić ;/
zomek
wejdź w system seetings i weź download i poczekaj jak ci ściągnie, może to pomoże:)
Archilus
No właśnie pisałem, że za pośrednictwem gry ściąga się, jest 100% i podczas instalacji wyświetla komunikat: "Pobrany plik jest uszkodzony" ;/ I tak cały czas, a ten plik aktualizacji ściąga się kilka godzin u mnie.
zomek
http://rs546.rapidshare.com/files/21471985...4_cv0f.rar.html prosze bardzo
Archilus
Dziękuję bardzo za linka, ale po wklejeniu tego pliku nadal mam 1.00.00 i nadal widzi on aktualizacje do pobrania ;/
zomek
a gdzie go wklejasz?
grasz na jakimś patchu?
Archilus
na patchu nie gram, bo kitserver nie dziala na 1,4 a wklejam do folderu img w folderze głównym gry. smile.gif
kristof26
CYTAT(Archilus @ Jun 15 2009, 22:04) *
na patchu nie gram, bo kitserver nie dziala na 1,4 a wklejam do folderu img w folderze głównym gry. smile.gif

To zle stary.Musisz ten plik wkleic do:C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download przy czym folder dane aplikacji moze byc ukryty a wiec musisz dac :Narzedzia-opcje folderow-widok-pokaz ukryte foldery i pliki i gotowe.wklejasz i masz juz aktualke:)
Archilus
Dziękuję Wam bardzo serdecznie za rozwiązanie problemu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.