Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2009 - online - problem ! + pytanie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
m4r1u5z
Zastanawiam sie nad kupnem oryginalnego pesa, ale nie wiem jak wyglada tryb online. czy tak jak w 6, czy moze jak w w nastepnych wersjach? w 6 byl podzial na kraje itp, gralo sie z kims z polski to nie bylo lagow, wiecie o co chodzi. do tego oplaca sie w ogole kupowac teraz 9? czy nie lepiej bedzie poczekac na 10? nie znalazlem podobnej informacji, ale moze ktos z was sie orientuje - kiedy mniej wiecej wyjdzie nowy pes?

drugie pytanie - jesli chcialbym grac w pesa online przez hamachi, musze miec oryginalnego pesa? jesli ja tak, to czy moj partner, ktory dolaczy do mnie tez musi? jesli nie to jak to zrobic? (w pesie, hamachi znam)
lowrider
PES tradycyjnie ma premierę na przełomie października/listopada więc nie wiem czy opłaca się obecnie kupować 2009 ;]
Jeśli chodzi o online to na oficjalnym serwerze możesz mieć grę z "nieczystych źródeł", jednak musisz posiadać oryginalny klucz by grać na oficjalnym. Nie wiadomo czy będzie dało się grać przez hamachi w 2k10, w 2k9 da się i oryginał nie jest wymagany. Poszukaj tematów na forum o programie PES Connector. IMO polecam powrót do PES 6 bo też da się grać w tej chwili :] (patrz news strona główna).
m4r1u5z
niby wszystko dziala, ale chyba mamy z kolega rozne wersje, bo wyskakuje error jak on dolacza do pokoju. da sie jakos sprawdzic w pesie jaka ma sie wersje gry? bo szukalem i nigdzie nie widze
mrowa196
CYTAT(m4r1u5z @ Jun 13 2009, 19:22) *
niby wszystko dziala, ale chyba mamy z kolega rozne wersje, bo wyskakuje error jak on dolacza do pokoju. da sie jakos sprawdzic w pesie jaka ma sie wersje gry? bo szukalem i nigdzie nie widze

Wchodzisz do dodaj/usuń programy i zaznacz "pokaż aktualizacje"
m4r1u5z
mamy z kolega ta sama wersje (1.4 z crackiem 1.4), ja robie hosta, stawiam pokoj u mnie jest git, ale kolega gdy dolacza do pokoju to ja widze u niego migajaca czerwona lampke a jemu wywala errora , dalej connection interput i wywala z networka, w czym problem?

Rafciu 16:41:28
to zedytuj post i sie zapytaj
czemu jak widze liste pokoi
to przy tym pokoju mam przekreslone koleczko
kristof26
CYTAT(m4r1u5z @ Jun 14 2009, 16:18) *
mamy z kolega ta sama wersje (1.4 z crackiem 1.4), ja robie hosta, stawiam pokoj u mnie jest git, ale kolega gdy dolacza do pokoju to ja widze u niego migajaca czerwona lampke a jemu wywala errora , dalej connection interput i wywala z networka, w czym problem?

Rafciu 16:41:28
to zedytuj post i sie zapytaj
czemu jak widze liste pokoi
to przy tym pokoju mam przekreslone koleczko

Jak bys mogl to podzuc linka do tego cracka 1.4 ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.