Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Enthusia Proffesional Racing - idealna samochodowka
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
crusader
Czesc!
Ostatnio dojrzałem FANTASTYCZNA WRECZ SAMOCHODOWKE na PS2
http://www.gamespot.com/ps2/driving/enthus...html?q=enthusia
byc moze juz wiecie o niej co nie co
gierka ma same plusy a najwiekszy to chyba fizyka jazdy oraz mnogosc samochodow i tras !! ;o
NFS'y undergroundy, Juiced i inne gowniane gierki w ktorych nastala moda na odpicowanie bryki i smiganie nimi po ulicach poprostu WYMIEKAJA !!!
Ludzie tworzacy te gry calkowicie zapomnieli jaka jest naprawde przyjemnosc z jazdy samochodem - takie jest moje zdanie smile.gif
Jednak jak zawsze jest problem ! Jak to odpalic na PC'ta moze komus sie udalo ja juz probowalem z jakimis 2 emulatorami i nie bardzo szło ;[
na stronie polskiego torrenta jest ta gierka do sciagniecia w dziale konsole/emulacja Jezeli nie jestescie do gierki przekonani obejrzyjcie sobie filmiki na gamespocie !!
Wiem ze ciezko jest odpalic jakakolwiek gre z ps2 na pc ale chbya jest to mozliwe ?? Jezeli cos wiecie piszcie !!!!!
StraY
odpalić możesz ale szachy biggrin.gif
jedno emu ps2 jedzie już na chyba 16klatkach momentami ale w tym roku gwarantuję ci, że nie pograsz sobie wink.gif chyba, że kupisz ps2
RealMadryt
FAINA samochodowka ale troche zajerzdza pegazusem ;D
Nie zartuje :wink: , ale ja wole NFSU2 a niewiem czy slyszeliscie o NFS wandet costam.... :roll: ???
PZRO
Tomak
i tak nic nie przebije Gran Turismo 4 ... :wink:
•volvo
Pewnie że można odpalać gry z PS2 na PC ale na więcej niż 1,5 FPS to bym na twoim miejscu nie liczył ... No chyba że w menu - tam niektòre gry maja nawet 7 FPS ...
Andzi
i tak nic nie przebije Gran Turismo 4 ...  :wink:

O tak zgadzam sie. Pamietam jak grałem na PS W Gran Turismo 2 to mnie zwałiło z nog. Moze grafika nie był najlepsza, ale grywalnosc była duzo. Jeszcze nie widziałem gry gdzie były prawie wszystkie auta :shock: A jak widziałem recenzje Gran Turismo 4 to mnie "zabiło".
norek
no na skrinach zapowiada sie fajnie...tlyko ciekawe jak to bedzie w praktyce...fifa na skrinach tez jest piekna ale co do czego to kichaaaa ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.