Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera - Strzelców Jagi już czas by piotrzek123
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
piotrzek123
Klub: Jagiellonia Białystok
Sezon:2008/09

Z obozów drużyn:

ŁKS ŁÓDŹ

Nasz zespół jest bardzo dobrze przygotowany do sezonu. Gramy dużo sparingów,
solidnie trenujemy i unikamy kontuzji. W tym sezonie od swojego zespołu spodziewam
się wahania w miejscach 7-11. Na więcej nas nie stać, gdyż nie poczyniliśmy zbyt
dużego manewru transferowego.
-asystent trenera.

GÓRNIK ZABRZE

Wywiad z Dariuszem Kołodziejem

Dzień dobry.
-Witam
Jak przebiegł dzisiejszy trening?
-Był spokojny. To ostatnia prosta przed sezonem i trener nie chciał ryzykować kontuzjami.
Rozumiem. Co oczekujesz od zespołu w tym sezonie?
-Moim jak i moich kolegów celem jest powalczenie o miejsca pod europejskimi pucharami. Konkretnie 6-8.
Jakie są wasze silne i słabe strony?
-Silnymi stronami są kontraataki i rzuty wolne zaś słabymi częste błędy naszych obrońców w kryciu.
Co sądzisz o transferach?
-No cóż. Do naszego zespołu doszło paru młodych obiecujących zawodników. Byli oni głównie z młodej ekstraklasy, pozostali byli z lig III-V.
Dziękuję za wywiad i życzę wszystkiego dobrego w sezonie.
-Dzięki.
jaro9
Fajnie zacząłeś smile.gif Życze wytrwałości i powodzenia!
piotrzek123
1. Kolejka
Jagiellonia - Ruch

Wyjściowe 11:

Jagiellonia przystąpiła do tego meczu bardzo zmotywowana. Od początku naciskała bramkę
Pilarza, lecz Niebiescy potrafili się podnieść z desek i kontratakować. W 15 minucie świetną
akcję przeprowadził Tomasz Frankowski, który po dryblingu w polu karnym technicznym
strzałem obok goalkeepera Ruchu dał prowadzenie Jadze. Ale jednak gdy Białostoczanie poczuli
się zbyt pewnie i zaczęli się bawić po własnym polem karnym piłkę na lewym skrzydle odzyskał
Jezierski i pięknym dośrodkowaniem pomógł w 37 minucie strzelić gola Sobczakowi.
Podczas gdy Ruch nabierał tempa nadszedł koniec pierwszej połowy. Jagiellończycy musieli
dostać hiper wstrząsu w szatki, gdyż na drugą połowę wyszli super zmotywowani i od
46 minuty napierali na połowie Chorzowian. W końcu w 75 minucie po podaniu Ensara
Arifovicia, który zastąpił Kamila Grosickiego gola z 10 metrów w okienko zdobył "Franek".
Kibice na trybunach wpadli w szał. Do końca meczu poderwali się do niesamowitego
dopingu. Ostatecznie Jagiellonia pokonała Ruch Chorzów 2-1.

Statystyki:

Fotogaleria:

Czołówka tabeli:

Wywiad z Waldemarem Fornalikiem

Jak się pan czuje po meczu?
No cóż. Jestem zawiedzony wynikiem spotkania. Po pierwszej połowie oczekiwałem odwrotnego rezultatu.
Co zawarzyło o przegranej?
Jagiellonia po przerwie wyszła jak nowa. Kilka ataków i moi zawodnicy zaczęli grać spięci.
Podobno rozmawiał pan o czymś ważnym z trenerem Probierzem. Jak to było?
Nie nie. Po prostu jako dawni koledzy rozmawialiśmy o piłce. Jedyną ważną rzeczą było założenie się o piwko, który z nas wygra.
(Śmiech) No to mieliście o co walczyć. Dziękuje za wywiad.
Ja również dziękuje.
jaro9
Bardzo ładnie smile.gif Tylko wkradła ci się mała literówka bo w gazecie napisałeś wynik 1:1 tongue.gif
WKS
OK , to ja sie zapisuje na liste wyjazdowa ;D , spoko karierka , tylko opisy meczu dawaj jakies , najciekawsze sytuacje najlepszych na boisku , Pozdro
Robi1908
dzięki za głos smile.gif

:)fajna kariera życzę Powodzenia! wink.gif
1908TylkoTwój1922
Moim zdaniem bardzo fajna , ładna i ciekawa kariera. Dla mnie jedna z najlepiej wykonanych na forum tongue.gif . Jak na początek jestem na duży + biggrin.gif . Życzę wytrwałości w pracy biggrin.gif . Pozdro
wanted92
Super kariera. Ładna, przejrzysta/czytelna gazetka. Bardzo przyjemnie się czyta.

Oczywiście wytrwałości smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.