Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie mogę znaleźć zawodnika
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kamil555
Witam,
gram na EkstraklasaPatch Final i mój problem polega na tym, że nie mogę znaleźć niektórych piłkarzy, by ich kupić. Dajmy na przykład grajka o nazwisku Stoch (Chelsea Londyn). Gram sobie z Chelsea'ą i widzę, że zawodnik jest całkiem niezły: szybki itp. Po meczu zatem chcę go znaleźć i umieścić w swojej liście jako potencjalny transfer. I tutaj zaczynają się schodki, gdyż w żaden sposób nie mogę znaleźć piłkarza! Szukam po nazwisku - nie ma go, wchodzę w skład Chelsi - nie ma.
Miał ktoś już taki problem i wie jak się z nim uporać?
Pozdrawiam.
siminho
Ja mam identyczny problem na GA Patch. Ale to chyba częsty problem, z tego co wiem EP był stawiany na GA. Przyłączam się do pytania!
KIKO
ja taki sam problem mam tylko że ja chcę ściągnąć Wilshera
mrowa196
CYTAT(KIKO @ Jun 13 2009, 08:56) *
ja taki sam problem mam tylko że ja chcę ściągnąć Wilshera

Nie da rady, bo to są zawodnicy ukryci i użyto ich w patchach gdyż jest ich dużo, dlatego może być więcej drużyn, niektóre drużyny mogą mieć w ML paru widocznych zawodników. Wiem że Tomaj miał na to sposób, ale był to sposób bardzo uciążliwy i trzeba było poświęcić na jednego zawodnika dużo czasu. Więc przykro mi ale nic wam nie można poradzić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.