Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie wgrać.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
N1KL
Witam

Nie dawno śćiagnołem twarze piłkarzy bundesligi, ale kompletnie nie wiem gdzie je wgrać... Tak samo jak piłki, stadiony, oraz soccerboardy Proszę o pomoc w tej sprawie.

Dziękuje i Pozdrawiam
JuveR
Na początek odwiedź TO. Szczególnie powinien Cię zainteresować punkt 7. wink.gif
Ale żeby nie było że ja taki zły jestem... TUTAJ masz dział poświęcony edycji PESa 2009. Myślę, że powinieneś bez problemu znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.

EDIT:
Proszę, instalacja twarzy

EDIT: pkt.8 biggrin.gif
N1KL
CYTAT(JuveR @ Jun 11 2009, 14:19) *
Na początek odwiedź TO. Szczególnie powinien Cię zainteresować punkt 7. wink.gif
Ale żeby nie było że ja taki zły jestem... TUTAJ masz dział poświęcony edycji PESa 2009. Myślę, że powinieneś bez problemu znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.

EDIT:
Proszę, instalacja twarzy

Punkt 7 mówisz... no ładnie ładnie... szkoda mi Cie bardzo, że masz problemy z czytaniem ale jakbyś trochę bardziej się przypatrzył, to zauważyłbyś, że nigdzie nie ma przekleństw ani wulgaryzmów smile.gif. Ale tak czy siak dziękuje za pomoc.

PS. Wiem, że niektóre pytania frustrują ale nie każdy od razu wszystkie wiem i potrafi... tak jak w życiu... ale co ja tam się będę rozpisywał. Każdy po jakimś czasie nauczy się danej rzeczy. Więc nie musisz być taki szorstki dla początkujących, do których i ja należę.

Pozdrawiam
JuveR
OK, miałem ciężki dzień tongue.gif
A więc tak... Link do instalacji twarzy Ci podałem. Jeśli chodzi o soccerboardy i piłki to na pewno będzie potrzebny AFS Explorer.
Piłki znajdują się w pliku cv01.img, który otwierasz właśnie AFS Explorerem. Taki mały poradnik jakbyś coś nie wiedział. Punkt 5 wykonujesz wtedy jeżeli masz już folder z poprawnymi nazwami plików (unnamed_***). Jeśli nie, to podmieniasz pliki pojedynczo - tak jak w punkcie 6.
Niestety nie wiem dokładnie które później będą to pliki. I to już będzie zadanie dla Ciebie, żeby się dowiedzieć biggrin.gif
Bandy i stadiony to będzie CHYBA plik cv09.img

Tak apropo.. Nie lepiej sobie pobrać GamingAccess Patcha i mieć wszystko gotowe za jednym kliknięciem myszy? wink.gif
Pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.