Jestem początkującym użytkownikiem tego programu .. mam go ze 3 godziny
Nie odsyłajcie mnie do googli ... już dawno przeszukałem ... chyba że coś znajdziecie ;D
Więc jeśli ktoś z Was wie, bardzo proszę o odpowiedź ...
Program mam w wersji 2.01 ...
| QUOTE |
| No i troche kombinowałem z tym progsem i powiem że niezbyt fajny, może pomysł niezły ale wykonanie fatalne
zapisuje się scieżki gdy sie ma tą pierwszą zakładke i sie jedzie myszą w prawy dolny ròg i tam sie powinny pojawic okrągłe ikony. Jedna z nich to save |
| QUOTE |
| Ja uzywam tego programu od ponad 3 lat (zaczalem od Atomixa, bo to ta sama seria, pozniej byl Virtual DJ a teraz DJ MIX Station) i uwazam ze jak ktos posiada niezle umiejetnosci to mozna skrecic calkiem fajny kawalek i jezeli ktos umie sie poslugiwac tym programem umiejetnie, to mozna by na nim krecic niezle balety bo jest efektywny i prosty w obsludze, przydaloby sie tylko wiecej efektow....................... :wink: |
| QUOTE | ||
zgadzam sie w 100% porzadny program mozna ciekawe rzeczy na nim wyczyniac....ale nie zgadza sie ze jest malo efektow....sciagnij sobie jakas porzadna skurke to beda i efekty...ja mam w nim bodajrze okolo 50 efektow albo nawet wiecej.... |
| QUOTE |
| Lepiej ściągnij sobie \"Traktor DJ mixer\" :twisted: :!: |
| QUOTE | ||||
a skad sciagales efekty ??? Jak mozesz to podaj linka, mi chodzi oczywiscie o program DJ Mix Station2 :wink: z gory dzieki ;D |