Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MASAKRA - gra 2 Days to Vegas
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
onix_the_chosen
Ostatnio sobie przegladalem jakies nowosci na necie i natknalem sie na cos ciekawego, po czym opadla mi szczeka na klawiature i wcisalem nia spacje (na prawde) ;D Daje linka, obejrzyjcie zdjecia, szykuje sie cos niesamowitego ............ sami zobaczcie:
:arrow: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8921
klinknijcie sobie w jakas fotke i napiszcie jaka byla wasza reakcja, jak ktos znajdzie cos rownie dobrego jak to nich wali linka :wink:
T-Mac
grafika to nie wszystko
StraY
nigdy nie sugeruj się screenami wink.gif niech dadzą filmik a najlepiej grywalne demo to zobaczymy o co lotto wink.gif
onix_the_chosen
Nom, ale efekt byl dla mnie zaskakujacy bo czegos takiego nie widzialem. Na dopracowanie gry panowie maja jeszcze czas, z tego co pisze gra ma wyjsc w 2006 roku, jak sam gameplay bedzie rownie dobry jak grafika to po co wychodzic na dwor ;D
norek
sadzac po dacie premiery nie dziwo ze taka grafika bo to gra robiona pod PS3...a co do tego to ja zabardzo sie nieciesze ze asz taka grafika gdyz sprzet caly wymieniac trzeba bedzie a na soniaka napoczatku bez szans bo znjac zycie cena bedzie piekna
baski18
hehe niech zaczna robic takie gry na PC ale z bardzo małymi wymaganiami smile.gif Screeny na prawde extra ale tak jak ktos powiedział grafika to nie wszystko smile.gif ciekawe czy ta gra bedzie w stylu GTA czy moze cos MM smile.gif hehe ja narazie PS3 nie kupuje smile.gif i zamiaru tego kupic nie mam smile.gif bo bym chyba kredytu do konca zycia nie splacil smile.gif ale popatrzec zawsze mozna smile.gif

Pozdro
onix_the_chosen
sadzac po dacie premiery nie dziwo ze taka grafika bo to gra robiona pod PS3...a co do tego to ja zabardzo sie nieciesze ze asz taka grafika gdyz sprzet caly wymieniac trzeba bedzie a na soniaka napoczatku bez szans bo znjac zycie cena bedzie piekna

No napewno nawet jak wyjdzie na PC to wymagania beda nieziemskie duze, a Soniak 3 to dla mnie daleka przyszlosc i pewnie dla wieszosci graczy glownie pod wzgledem finansowym .................... ale pewnie znajdzie sie wielu, ktorych sobie nie odmowi nowej konsoli i tej giereczki, a co najlepsze, ze Steel Monkeys to firma ............. białoruska ;D Widac odleglosc pomiedzy naszymi programistami a naszymi sasiadami z Białorusi (2 Days to Vegas), Ukrainy (S.T.A.L.K.E.R) i Czech (Mafia) :wink:
Depor
Co te screeny potrafią zrobić z człowiekiem... :wink:

Po pierwsze, wydaje mi się, że są to obrazki z intra gry. Producenci dość często stosują taki zabieg.

Po drugie, jeśli już taka grafika pojawi się w samej rozgrywce, to i tak mało kto będzie miał taki sprzęt by mu płynnie ta gra chodziła.

Po trzecie - nie ufaj screen'om :wink:

Pozdro.
siano
po czwarte: przypomnij sobie Gateway
Omen
onix_the_chosen dzięki za stronkę. Screeny odrazu są z jakiejś gierki. Np. Gothic 3 i Prince of Persia 3 jest już kilka super obrazkòw (tylko czekać na te gierki biggrin.gif). Dzięki za link.
rybka fks
niepatrzcie na tego sccrena tak samo było z driver 3 takie niby piekne a jak to zaobaczyłem to myslaęłm ze sie pozygam taka bieda ze niemoge
Soxx
Nom...mi się też nie chce za bardzo wierzyć w còś takiego :wink: To raczej screeny z intra niz z samej gry....poza tym nie sadze żeby gierka na konsole (nawet na PS3) mogła tak wygladać. :roll:
onix_the_chosen
Jak to sie mowi - "pozyjemy, zobaczymy", no Driver to niezla wtopa :?
matias
Faktycznie screeny prezentują się oszałamiająco. No ale panowie technika przeciez idzie w gòre i za kilka moze kilkanascie lat będą takie gierki ze nie bedzie dalo się rozroznic ich grafiki od realu smile.gif :wink:. Wymagania sprzetowe będą miały wtedy minimum 10000 mhz grafika 2048mg itp a to wszystko w malym chipie czy jak to sie pisze :wink: Pozyjemy, zobaczymy.
onix_the_chosen
he he, już widzę te komentarze po wyjściu tej gry - "grafika paskudna, sterowanie skaszanione, gdyby wyszła 5 lat temu to może by coś z tego było" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
A mòwiąc serio to normalnie opad szczeny zaliczyłem widząc te obrazki. Będzie mega-hit ktòry pewnie zmiecie GTA i Mafię, choć wszystko zależy też od fabuły i scenariusza, o czym niestety producenci gier (i filmòw) zapominają. Ciekawe jak będzie wyglądać GTA na nowe konsole, oby tak samo jak ten projekt co tu podziwiamy.
Przyszłość gier akcji jeszcze nigdy nie była taka śliczna biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.