Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ktòre pliki??
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
_DEVIL_
czesc wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po pierwsze mam pytanie...jakie pliki sa odpowiedzialne w o.tex(chyba)za stroje tych panow co znosza z boiska kontuzjowanego...oraz tkorepliki sa odpowiedzialne za stroje treningowe.....bardzo prosz o odpowedzi

po drugie w tym nowym patchu za podobno ekstra wypasione stadiony...ja wlasnie chchialem sobie wyeksportowac pliki stadionow i wladowac do swojego....sa pliki stwi, stj czy to wszyskie pliki.....oczywiscie wiem ze tam sa pliki(base.itd)ale czy tylko te bo ja chce sobie wzucic stadiony oprocz stw10 gdzie mam sciagnietego bernabeu.....????????????
_DEVIL_
czy napewno nikt tego nie wiem??? moze ktos by odpowiedzial ...plis bardzo zalezy
qazwsx
devil905 :
1 wiem tylko że stoje trenigowe to unibibs czy coś takiego a pliki lekarzy musisz poszukac oglądając plik po pliku w graphic studio
2 bedzie działac santiago bernabeu jedynie co może sie stac to możesz miec podwòjny santiago bernabeu to znaczy że bedziesz miał podczas wybierania meczy do wyboru dwie wersje stadionu realu laugh.gif
_DEVIL_
dzieks wielkie!!!raczej nie bede mial dwoch stadionow realu gdzyz w tym patcu nie ma go....!!!
onix_the_chosen
czy napewno nikt tego nie wiem??? moze ktos by odpowiedzial ...plis bardzo zalezy

edytuj posty stary, chyba wiesz czym to grozi :?: :twisted:
norek

edytuj posty stary, chyba wiesz czym to grozi :?: :twisted:

i naki grzyb to piszesz? a pisanie bezsensownych postow majac zolta kartke wiesz czym grozi? :?:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.