Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zrobił by ktoś Orlęta Cielądz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
KIKO
tak jak w tytule.Bardzo bym prosił ale jakby ktoś mógł to żeby jeszcze zrobił drużynę młodzików do pomocy podam też stronę "orląt" http://www.orletacieladz.vgh.pl
2pac
Sam sobie zrób. Nikt oprócz ciebie nie będzie grał tą drużyną, a ty nauczysz sie edytować Option File.
mariusz123211
właśnie, też chciałem sobie zagrać moją drużyną, ale w opcjach gry nie da się edytowac nazw, strojow itp. drużyn z EKSTRAKLASY. Programem Editor 2.5 też się nie da, bo jak zmienie nazwe to sie nie zapisuje ta co ja chce sad.gif
zomek
CYTAT(mariusz123211 @ Jun 16 2009, 12:15) *
właśnie, też chciałem sobie zagrać moją drużyną, ale w opcjach gry nie da się edytowac nazw, strojow itp. drużyn z EKSTRAKLASY. Programem Editor 2.5 też się nie da, bo jak zmienie nazwe to sie nie zapisuje ta co ja chce sad.gif

w of editorze wystarczy jak wezmiesz file i save jak to nie działa to moze grasz na patchu GCP, bo jak wchodzisz w of editora to domyslnie najpierw pokazuje ofa od czystego pesa wiec sam mowisz wybrac GCP.
KIKO
2pac miałeś racje lepiej robić samemu przynajmniej będę miał satysfakcje
mariusz123211
nom juz zrobilem, a gdzie się zmienia loga i przypisuje przyśpiewki danemu klubowi? , zamienilem druzyne za motor lublin.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.