Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Majster
Gdy robię jakiś turniej reprezentacjami na nie których gra się wyłącza do windowsa. Jak pamietam to chyba Grecja, Holandia i jakieś jeszcze.

Więc jeśli może ktoś pomóc proszę o odpowiedz.
tomaj
CYTAT(Majster @ Jun 7 2009, 10:11) *
Gdy robię jakiś turniej reprezentacjami na nie których gra się wyłącza do windowsa. Jak pamietam to chyba Grecja, Holandia i jakieś jeszcze.

Więc jeśli może ktoś pomóc proszę o odpowiedz.

Jakiego patcha używasz?
Wejdź sobie w edycje gracza w tych drużynach i zobacz przy, których Ci wywala. Dzięki temu będziesz wiedział, którzy zawodnicy są felerni i trzeba ich podmienić edytorem.
Majster
Używam EP
mrowa196
CYTAT(Majster @ Jun 7 2009, 10:48) *
Używam EP

A masz wszystkie update?
Majster
Nie wiem chyba tak
mrowa196
CYTAT(Majster @ Jun 7 2009, 11:03) *
Nie wiem chyba tak

Bo chyba kiedyś był błąd z Gracją, ale później to naprawiono. najlepiej ściągnij big update, to jest zbiór wszystkich update. Masz linka: http://odsiebie.com/pokaz/1467490---8be0.html
Majster
Jednak nic to nie dało dalej wyłącza wiem już przy których wywala i co mam zrobić co edytować??
tomaj
CYTAT(Majster @ Jun 7 2009, 12:16) *
Jednak nic to nie dało dalej wyłącza wiem już przy których wywala i co mam zrobić co edytować??

W najnowszym OF zostali poprawieni wszyscy piłkarze przy których wywalało zostali poprawieni. Nie wgrywałeś czegoś sam typu flagi?
Majster
no nie wgrywałem to co mam zrobić bo teraz już z Grecją spokój, ale Turcja tym razem
norek
CYTAT(Majster @ Jun 7 2009, 15:25) *
no nie wgrywałem to co mam zrobić bo teraz już z Grecją spokój, ale Turcja tym razem

Sprawdz czy zespolowi Turcji jest przypisany jakiś stadion, jeśli nie to przypisz gdyż jeszcze jak pracowaliśmy nad Power Patchem to to było przyczyną jednego z problemów które po drodzewpadły pod nogi.
Majster
Mają przypisany i dalej wyrzuca to co mam zrobić??
Kucik
Ja mialem to samo. Problemem sa zawodnicy. Rozwiazalem to w ten sposob, ze w edycji przegladalem cale kadry, a pilkarzy ktorzy byli "fake" pousuwalem z reprezentacji.
Majster
No ja też już tak zrobiłem i chyba jest Ok.

Dzięki!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.