Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga - opinie
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
kemot
Przenosze dyskusje z tematu "II liga"

Hall

hehehe połowie z osòb wypowiadajacych się w tym temacie dałbym żòłciutkie jak słonko nad morzem karteczki,,,,,,,,,,paru z was to kibole!!!! tylko przez brak dystansu nie zauważacie tego.

a zabierając głos na temat naszej piłeczki, to tak na prawde nie wiele sie zmieniło od czasòw gierka hehe,,,,,taki piłkarskie pokerzycho: ),,,,,,,,,,,,,,kanty, sciemy,,,,karne z dupy w 92 minucie: ),,,,

REASUMUJ
halladin
kemot, to że nie wiem to juz wiem: )<przeczytaj mòj post wyzej jeszcze raz> od snakea-------pisałem juz dwa razy, żebyście oświecili mnie, czego tak nie wiem, bo takimi 'nie znasz sie i juz' unikacie polemiki-----skoro macie racje, to chyba nie ma czego sie bac chłopaki:) ----co to mojej łatwowierności mediom, jednak wyobraź sobie kemot, że <co tez pisałem> raczej mam dystans < i możliwośc : )>

aby bylo jasne, mam 'normalnych' kumpli co chodzą na legię czy polonię i wiem ze jest takich przewaga w 'świecie kibicòw' ale....
....niestety, ale nie wydaje mi się abym mogł spokojnie spacerować z szalikiem polonii, czy legii po łodzi czy gdyni...a juz na pewno polonii po wazrszawie hehe - i o tym cały czas piszę

pzdr
tak na deserek:)
http://www.ruch.chorzow.pl/multimedia/wideo/

kolejka 16 mecz arkagdynia-ruchchorzow ---- to nie bylo do zauważenia laugh.gif
Visi0n

pzdr
tak na deserek:)
http://www.ruch.chorzow.pl/multimedia/wideo/

kolejka 16  mecz  arkagdynia-ruchchorzow   ---- to nie bylo do zauważenia laugh.gif

masz racje, ślepy by napewno nie zauważył ;]. ale ten filmik wspaniale pokazuje profesjonalizmy na polskich stadionach. podobnie jest na boisku jak i na trybunach. a texty typu: "jak nie wiesz to nie pisz. Niestety gdybys bywal na stadionie tak czesto jak ja ( i mysle tak czesto jak snake) to bys mial troszeczke inne zdanie o kibicach i o mediach..." a prasa i media wszystkie wybryki kiboli sobie wymyślają, a starcia kibole vs policja, kibole vs kibole, to wszystko jest ukartowane i zaangażowane bo w świecie nic sie nie dzieje i prasa nie ma o czym pisać. całkiem profesjonalna postawą błysnął ostatnio prezes PZPN ... sam Listkiewicz. Mistrzostwa Euroy w Polsce :], gdzie jego zdaniem problemy chuliganòw są za bardzo wyolbrzymione, pokażcie mi stadion na ktòry przychodzą rodziny z dziećmi, gdzie po każdym meczu, nawet przegranym kibice dziękują swojemu zespołowi za gre, z tego co czytałem z wypowiedzi samych piłkarzy jasno można wywnioskowac, że u nas jest z tym licho ... az sobie pozwole zacytować.

Piotr Reiss:
\"Schodzić do szatni, gdy zaczynają się burdy na trybunach? To nie jest dobry pomysł. Złość chuliganòw może być jeszcze większa. Można mediować, uspokajać. Jestem kapitanem drużyny i czuje sie do tego zobowiązany. Ale my dla chuliganòw nie jestesmy żadnym autorytetem. Oni nie przychodza na mecz dla nas. Grałem kiedyś w Niemczech i tam piłkarze są szanowani przez kibicòw. A u nas? Wystarczy, że przegramy mecz i wielu kibicòw wyzywa nas od sprzedawczykòw. Niech pan zobaczy, co na stadionach klubowych ludzie o nas wypisuja. ....\"

to jest fragmen wypowiedzi z prasy

tyle z mojej strony ... problem jak dla mnie jest widoczny jak na dłoni ... i powinno się z nim walczyć ... brakuje profesjonalizmy w polskiej piłce.

pozdro
Pio G
buahahah lol brawo hall za ten filmik biggrin.gif hehe zas wydymali biedny ruch tongue.gif :wink: dobre wink.gif
snake

....niestety, ale nie wydaje mi się abym mogł spokojnie spacerować z szalikiem polonii, czy legii po łodzi czy  gdyni...a juz na pewno polonii po wazrszawie hehe - i o tym cały czas piszę

Ty się wczoraj urodziłeś ? Tak jest wszedzie, nie od dzisiaj i tak bedzie zawsze, skoro śmierć największego Polaka nic nie dała to myślisz że co może to zmienić.
Hmm ja wcale nie popieram takich kolesi ktòrzy biją niewinnych albo poprostu po obaleniu paru jaboli idą komuś naklepać.
halladin
dziwi mnie taka jedna drobna rzecz:),,,,,,afery zdarzają się wszędzie----włochy, niemcy, czechy.......a u nas, gdzie warunki do korupcji sa nieporòwnywalnie 'ciekawsze', gdzie ślamazarność i widoczna niechęć organòw zajmujących się piłkarskimi przekrętami jest po prostu aż beszczelnie widoczna, nagle okazuje się, że przy splocie tylu dziwnych sytuacji w 2 lidze okazuje się, że jest ok hehehe

snake :::: pewnie, że się dziwię- a dzieki tobi edoszliśmy do fundamentalnego problemu- że ty chodzisz na mecze i się nie dziwisz. Dla ciebie jestem naiwny czy 'wczorajszy' a dla mnie żałosne jest to, że dla ciebie takie zasady to norma.

A może, wy- normalni kibice wypieprzcie ze stadionòw 'kiboli'?? bedzie spokòj,,,,a na pewno uda wam sie- przecież oni to tylko margines , nadmuchany, przez media:)
EDIT:::snake widziales mecz ŁKS - cośtam ---no ten niedawno:)---i co sadzisz??
snake
Masz pieniądze masz władze.
Baniak zdziałał już wiele.
PS. Ten filmik mòwi wszyzstko.
snake widziales mecz ŁKS - cośtam ---no ten niedawno:)---i co sadzisz??

Sądze że w 2 lidze wystarczy mieć pieniądze i ma się awans, albo trzeba znac Baniaka :-) Arka też u siebie pomaga sobie sędzią i nie chodzi tu o ten karny w 92 minucie ani ten filmik z ręką.
kemot
Zaczynamy:
1. Filimik nie ogladniety w biurze na kompie brak kodekow :/
2. Gdzie ja napisalem ze w polskiej lidze nie kupuje sie meczow, napisalem ze na 100% mecz Arka - Mlawa nie byl ustawiony
3. Pijakow ze stadionow ciezko usunac, pracujemy na Arce nad tym 2 sezon i marne skutki :/
4. Media klamia (i ZAWSZE szukaja sensacji)
5. Media nigdy nie zainteresuja sie ciekawymi i pozytywnymi inicjatywami:
http://www.arka.laczpol.net.pl/index.php?o...id=374&Itemid=2
http://www.arka.laczpol.net.pl/index.php?o...&id=44&Itemid=2
http://www.arka.laczpol.net.pl/index.php?o...id=271&Itemid=2
http://www.arka.laczpol.net.pl/index.php?o...id=397&Itemid=2

O pewnych rzeczach nie moge pisac w internecie bo poprostu tego sie nie robi, sorry za slaba odp ale czasu malo, w biurze ruch wink.gif
snake
Ale nie wierze że wszystkie mecze ktòre wygraliście u siebie były nie ustawione, sam to najlepiej wiesz. Kemot ja nic nie chce Tobie udowadniać, poprostu wiem że sędzia Wam pomaga jak gracie u siebie. kemot ten filmik to ręka Waszego zawodnika w polu karnym, (podniòsł do gòry gdy podskakiwał) tego nie dało się nie zauwazyć w meczu z Ruchem.
Hall posłuchaj tej piosenki może Ci ona troche rozjaśni sytuacje.
kemot
Co do filmika to juz wiem ocb to Kowalski gra w siatkowke wink.gif Nigdzie nie napisalem ze sedziowie nie sa przekupni itd pisalem jedynie ze mecz z Mlawa zostal wygrany uczciwie co potwierdzila komisja PZPN'u

PS: 30 juz blisko, zobaczymy jak mecz LKS-Arka bedzie sedziowany wink.gif
snake
My nie mamy pieniędzy na sędziego :-)
lazy_bum
(..) co potwierdzila komisja PZPN'u

Heh, słysząc niektòre opinie panòw z PZPNu mam dziwne wrażenie, że takimi komisjami to można sobie tyłek podcierać. (-;

Co do tematu to powiem tylko, że mam kumpla ktòremu jakiś miły kibic tej samej drużyny w ramach dowcipu podał petardę i powiedział, że to raca. Kumpel stracił dwa palce.
kemot
k0ff: to byl chyba offtopic?

snake: my mamy budzet 3,5 mln, tez na sedziow nie mamy, ale placimy pilkarzom w terminie wink.gif
snake
kemot: ale znacie Baniaka, a to wystarczy :-)
kemot
Znamy?
snake
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50190137
Fajny ten bilecik szkoda że już koniec licytacji :-( :-D
kemot
snake: zaczynam powoli zauwazac twoj kompleks odnosnie rywala zza miedzy...
snake
hehe
Ale bilet rzeczywiście jest cool i to autentyk! ;-D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.