Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klasyczni Gracze
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
N1KL
Witam

Wie ktoś może jak grać klasycznymi zawodnikami ? Bo mam już właśnie kilku odblokowanych i nie wiem jak nimi zagrać.... Będę wdzięczny za pomoc

Pozdrawiam
Aron
Nie da się grać klasycznymi piłkarzami bezpośrednio w trybie wolnego meczu. Możesz ich conajwyżej kupić w Master Lidze lub kupić i grać klasycznymi reprezentacjami.
N1KL
No właśnie chodzi mi o ML... ale nie wiem jak to zrobić. Mógłbyś pomóc ?
kris15j
Jak zaczynasz karierę to masz w ustawieniach opcję "Classic Players" (czy coś w tym stylu, ja mam spolszczoną gre więc nie pamiętam) i masz na no, wystarczy dać na yes
N1KL
CYTAT(kris15j @ Jun 3 2009, 22:24) *
Jak zaczynasz karierę to masz w ustawieniach opcję "Classic Players" (czy coś w tym stylu, ja mam spolszczoną gre więc nie pamiętam) i masz na no, wystarczy dać na yes

Już doszedłem do tego wcześniej, ale dzięki za odpowiedź smile.gif

PS. A czy Ci klasyczni gracze to dobzi są czy tak nie za bardzo ?
Aron
CYTAT(N1KL @ Jun 4 2009, 14:55) *
Już doszedłem do tego wcześniej, ale dzięki za odpowiedź smile.gif

PS. A czy Ci klasyczni gracze to dobzi są czy tak nie za bardzo ?

Nie wiem jak się rozwijają ale sądząc po statystykach Pele'go, Maradony czy Platiniego to trudno by ci było znaleźć lepszych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.