Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: REAL MADRID MINI PATCH - UPDATE DO OBU WERSJI JUŻ SĄ
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mrowa196

Real Madryt to klub o najciekawszej historii która pełna jest od pucharów, wielkich zwycięstw, emocjonujących meczów, rzadkich porażek ( biggrin.gif ) i wielkich piłkarzy. Któż nie pamięta Realu z lat 60-tych kiedy zdominował całą Europę z przewodzącymi mu Di Stefano i Puskasem którzy wielokrotnie doprowadzali rywali do szewskiej pasji. Jednak chyba największą popularność przynieśli Realowi słynni Galacticos. Teraz nie jest tak różowo. Real przegrywał na początku tego sezonu mecz za meczem,później był bardzo dobrze i Real miał niesamowitą liczbe meczy bez porażki, ale od ostatniego Gran Derbi trwa passa która niedługą będzie najdłuższą passą przegranych w tej pięknej historii naszego ukochanego klubu. Historii o której jest ten dodatek o nazwie Real Madrid mini patch.

EKSTRAKLASA PATCH FINAL VERSION

Screeny:

Dodatek zawiera:
- drużyny Real Madrid 56-62, 64-75, 81-86, 2000-05, ALL TIME, oraz Klasyczną Reprezentacje Hiszpanii, La Liga All Star i Real Madrid Castilla (zastępuje Crvene Zvezda)
- nowe ikonki ładowania
- nowe intro
- nowy ballpack z piłką Realu Madryt
- nowe menu
- scoreboard Real Madrid TV
- nowy bootpack z najpopularniejszymi butami
- bramka Realu Madryt
- Stroje Realu na sezon 2009/10

Bootpack:

Ballpack:

Link: http://odsiebie.com/pokaz/3230908---a4ea.html

Update

Poprawki:

- drobne poprawki w of'ie
- stroje treningowe
- naprawiony błąd piłki adidas Real Madrid

Link: http://odsiebie.com/pokaz/3232204---0aa6.html

Update II

Poprawki:

- nowy bootpack.
- kosmetyczne zmiany koszulek.
- przeprowadzone transfery piłkarzy Realu.
- dopasowane buty do wszystkich zawodników Realu i reprezentacji Hiszpanii.
- nowe twarze dla paru zawodników

Bootpack:

Link: http://odsiebie.com/pokaz/3709613---c8c3.html

Update III

Poprawki:
- większość transferów wszystkich klubów zawartych w patchu. Aktualizacja nie jest mojego autorstwa, autorem jest Evil.
- NOWE STROJE DLA LFP ALL STAR!!!!!

- nowe, oficjalne numerki na koszulkach w drużynie Realu Madryt.
- nowe twarze dla: Negredo, Ramosa, Garaya, Cristiano Ronaldo, Kaki
- buty Ronaldo to te w których wystąpił na prezentacji, czyli czarno-żółte.
- nowe logo LFP ALL STAR
- nowe piłki w ballpacku

Link: http://odsiebie.com/pokaz/4075541---8ad9.html

GAMINGACCESS COMMUNITY PATCH 4.0

Screeny:

Dodatek zawiera:
- drużyny Real Madrid 56-62, 64-75, 81-86, 2000-05, ALL TIME, oraz Klasyczną Reprezentacje Hiszpanii, La Liga All Star i Real Madrid Castilla (zastępuje Zamalek Kair)
- nowe ikonki ładowania
- nowe intro
- nowe menu
- scoreboard Real Madrid TV
- bramka Realu Madryt
- stroje Realu na sezon 2009/10
- stroje treningowe Realu Madryt

Link: http://odsiebie.com/pokaz/3370158---3824.html

Update

Poprawki:

- przede wszystkim robione pod GA Patch 4.1
- dopasowane buty do wszystkich zawodników Realu i reprezentacji Hiszpanii oczywiście w miarę możliwości tego bootpacka, którego nie umiem zmienić.

Link: http://odsiebie.com/pokaz/3726563---177a.html

Update II by WKS&RKS

Update II jest w postaci of'a

OF zawiera :

- transfery do najmocniejszych klubow ( np juz jest Owen czy Valencia w Man Utd a nie ma Teveza lub CR )
- Numery dla zawodnikow ( mozna powiedziec ze Real i pare zawodnikow z innych klubow , strasznie ciezko cos znalezc )
- Oczywiscie OF pod wersje GA 4.1

Link: http://www.speedyshare.com/847290192.html
cialo7
Napisz jakie kluby podmienia i mógłbyś wkleić jaki zawarty jest bootpack.
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ May 31 2009, 12:14) *
Napisz jakie kluby podmienia i mógłbyś wkleić jaki zawarty jest bootpack.

Klasyczne drużyny i La Liga All Star są za Klasyczne Reprezentacje, a Castilla jest za Crvena Zvezda z myślą o ML dałem ją w Others żeby można było kupować zawodników. Bootpack zaraz dam w pierwszym poście.

@EDIT: Ballpack już jest.

@EDIT: Bootpack też.
cialo7
Ok, czekam więc na upload smile.gif
ps. instrukcja będzie w środku mam nadzieję.
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ Jun 1 2009, 16:49) *
Ok, czekam więc na upload smile.gif
ps. instrukcja będzie w środku mam nadzieję.

Tak. Teraz dopiero mam prąd jeszcze będą stroje treningowe dodane. Dam w 2 partach. Razem to wyjdzie jakieś 33 MB, oczywiście spakowane WinRAR'em.

@EDIT: Jest link, ale jeszcze dzisiaj wyjdzie update z poprawionym ofem i innymi mniejszymi błędami typu zła piłka Realu, ponieważ kris15j już uploadował jak znalazłem błędy. W update będą również stroje treningowe, których również nie zdążyłem przesłać krisowi.
cialo7
Ballpack, menu i scoreboard można zmieniać sobie w EP Service Pack czy będzie to zmiana nieodwracalna? (nie będzie można powrócić do rzeczy z w/w mini patcha)
kris15j
będziesz musiał je ponownie wkleić do kitservera
mrowa196
KOMENTOWAĆ I PISAĆ JAKIE SĄ BŁĘDY
mrowa196
Czy mam wydać update po potwierdzeniu transferu Kaki czy sami sobie przeniesiecie? Był by tam jeszcze Garay a Cannavaro byłby w Juve.
EjPii
Przeniesiemy wink.gif Z aktualizacją poczekaj. Teraz szykuje się wiele transferów w Realu.
WKS
CYTAT(mrowa196 @ Jun 2 2009, 13:19) *
KOMENTOWAĆ I PISAĆ JAKIE SĄ BŁĘDY

Tak jest jeden wielki .Nie ma tego na GCP patchu ;/ mam nadzieje ze bedzie jakas popraweczka i na ten patch wink.gif Bo po screenach widac ze kapialna robote zrobiles.Pozdrawiam
mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 4 2009, 19:24) *
Tak jest jeden wielki .Nie ma tego na GCP patchu ;/ mam nadzieje ze bedzie jakas popraweczka i na ten patch wink.gif Bo po screenach widac ze kapialna robote zrobiles.Pozdrawiam

Dzięki. Wie ktoś może jak dodać ankietę? Bo zrobiłbym czy zrobić pod GA Patch.
WKS
CYTAT(mrowa196 @ Jun 4 2009, 19:28) *
Dzięki. Wie ktoś może jak dodać ankietę? Bo zrobiłbym czy zrobić pod GA Patch.

Wez z eedytuj 1 post i masz ustawinia tematu jest opcja z ankita ale musisz 1 post edytowac pamietaj!

mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 4 2009, 19:29) *
Wez z eedytuj 1 post i masz ustawinia tematu jest opcja z ankita ale musisz 1 post edytowac pamietaj!

Ankieta już jest. Wielkie dzięki WKS&RKS.

GŁOSOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cialo7
Moim zdaniem nie ma sensu robić offa tylko z dodaniem Kaki do Realu. Lepiej ustal sobie termin, że np większość transferów w europie do 1 lipca i wtedy wydaj spory off. Tak samo w kolejnych tygodniach, nie ma co się męczyć, robiąc tylko 1 zawodnika czy kilku.
mrowa196
Zgonie z ankietą robię dodatek do GA

@EDIT: Wie ktoś może jak wgrać nowe korki do GA Patch, bo dodatki graficzne już bym miał, chyba.
achmed
czemu kaka do realu ????????????
cialo7
Kwestia kilkudziesięciu godzin. Już prawie przesądzony transfer.
mrowa196
Okazało się że nie mogę zmienić też ballpacku, więc potrwa to trochę dłużej niż się spodziewałem.
mrowa196
Sorry za post pod postem, ale muszę poinformować że do GA nie będzie nowego ballpacku i bootpacku. Przykro mi, ale nie mogę rozpracować jak zmienić. Jak dojdę do tego to zrobię update, ale nie wiem czy mi się uda. W związku z tym można się spodziewać patcha jutro (jak dobrze pójdzie), lub w poniedziałek.
WKS
OK czekamy , a scoreboard to dodasz nowy RM TV czy podmienisz ?
mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 6 2009, 21:05) *
OK czekamy , a scoreboard to dodasz nowy RM TV czy podmienisz ?

Scoreboard będzie ten co w wersji na EPatch.

@EDIT: Obecnie skończyłem wszystko co miałem do zrobienia, tylko teraz muszę to przetestować w praktyce.
WKS
Dzieki za patch pod GCP jest zawalisty , wiecej nie napisze bo pedze grac , Szacun i Dzieki narka
mrowa196
GŁOSOWAĆ!!!

@EDIT: Dziś o 00:00 potwierdzi się transfer Kaki, a o 01:00 Kaka zaplanował konferencje prasową w której wytłumaczy wszystkie tajniki swojego transferu.

PS. Dzięki za ostrzeżenie.
WKS
A w GCP score boardzie pod ktorym jest RM TV ?
mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 11 2009, 14:06) *
A w GCP score boardzie pod ktorym jest RM TV ?

Nie ma tam go włożonego niestety. Musisz wgrać kitserver jeszcze raz, albo chociaż pliki scoreboardu.

PS. C. Ronaldo prawdopodobnie niedługo podpisze kontrakt z Realem Madryt. Manchester United przyjął ofertę Realu oficjalnie, i teraz do uzgodnienia zostały zarobki piłkarza, a także czas na który zwiąże się z Królewskimi. Real Madryt prowadzi podobno zaawansowane negocjacje w sprawie David Villi - potwierdza świeżo upieczony prezes Nietoperzy Llorente. Aktualna oferta to 30 mln € + Negredo którego niedawno pozyskał Real, ale lepiej go nie sprowadzać w grze ponieważ być może jeszcze jutro potwierdzi się transfer Hiszpana. Hala Madrid!!!

@Edit: Valencja mówi że Villa jest nie na sprzedaż. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
mrowa196
Mam do was pytanie: Czy robić update?
Wygrywa to które pierwsze osiągnie 3 odpowiedzi. Pisać w komentarzach.
Jeśli miałoby być to zawierałoby:
Do EPatch:
- bootpack.
- dopasowane buty do wszystkich zawodników Realu i reprezentacji Hiszpanii.
- być może nowe intro.

Do GA Patch:
- przede wszystkim robione pod GA Patch 4.1
- dopasowane buty do wszystkich zawodników Realu i reprezentacji Hiszpanii oczywiście w miarę możliwości tego bootpacka, którego nie umiem zmienić.
- być może nowe intro.

Prośba: Czy mógłby mi ktoś podesłać pliki bootpreview i ballpreviev z GA Patch? Proszę was bardzo bo zgubiłem jak kombinowałem z bootpackiem i ballpackiem do REAL MADRID MINI PATCH do GA.

Poszukiwany: Jeśli chcecie mieć przeprowadzone z grubsza transfery w dodatku, to poszukuje of-makera który po przeprowadza je po podesłaniu przeze mnie of'a. Praca niewielka, a będzie się tym samym współtwórcą dodatku. Poszukuje takiego chętnego do obu części dodatku i do GA i do EP. Chętnych zapraszam na PW.
WKS
Ja jestem za GA , jesli o to chodzi biggrin.gif
mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 21 2009, 20:04) *
Ja jestem za GA , jesli o to chodzi biggrin.gif

A mógłbyś mi przesłać ballpreview i bootpreview?

@Edit: Intro będzie takie , chyba że wolicie to co jest teraz, ale to nowe jest naprawdę fajne.
WKS
CYTAT(mrowa196 @ Jun 22 2009, 07:58) *
A mógłbyś mi przesłać ballpreview i bootpreview?

@Edit: Intro będzie takie , chyba że wolicie to co jest teraz, ale to nowe jest naprawdę fajne.

Siema , ale to napewno jest w GA  ? jesli jest to powiedz gdzie to ci upa wysle bo nie mam pojecia

mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 22 2009, 10:23) *
Siema , ale to napewno jest w GA  ? jesli jest to powiedz gdzie to ci upa wysle bo nie mam pojecia

gakserver>img>cv05.img i tam masz pliki o nazwie ballpreview_136.bin i bootpreview_99.bin
cialo7
Jeśli umiesz i masz chęć to mógłbyś zrobić scoreboard Real Madryt, bo ten który jest niezbyt mi odpowiada tongue.gif
btw. daj zdjęcie nowego bootpack'a
Zamierzasz zajmować się tym patchem do końca okienka transferowego?
Będziesz też uaktualniał najważniejsze transfery innych drużyn?
mrowa196
CYTAT(cialo7 @ Jun 24 2009, 08:50) *
Jeśli umiesz i masz chęć to mógłbyś zrobić scoreboard Real Madryt, bo ten który jest niezbyt mi odpowiada tongue.gif
btw. daj zdjęcie nowego bootpack'a
Zamierzasz zajmować się tym patchem do końca okienka transferowego?
Będziesz też uaktualniał najważniejsze transfery innych drużyn?

Niestety scoreboardu nie umiem zrobić, zdjęcie bootpacka zaraz dam, do końca okienka raczej na pewno będę się zajmował kadrą Realu, ale z tymi transferami innych drużyn może być ciężko.
WKS
Witam , coraz bardziej mi sie podoba patch ;] ale mam pare kwestii

1) Zmien formacje na taka bardziej wiarygodna jest niz 4-3-3

2) Saviole i Van Nistelorooya mozna wyrzucic i wstawic ich do Castilli szczegolnie Saviole bo RvN ma kontuzje chyba i powraca nie ?

3) Kaka z 18 ? ja z koleji slyszalem ze chce przejac 5 po Zizu ? z CR sie nie kloce bo 9 ma napewno .

Ogolnie mega eksta zawalisty patch ciesze sie ze ktos podjal sie robienia mojej ulubionej galaktycznej druzyny tongue.gif biggrin.gif
mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 24 2009, 11:15) *
Witam , coraz bardziej mi sie podoba patch ;] ale mam pare kwestii

1) Zmien formacje na taka bardziej wiarygodna jest niz 4-3-3

2) Saviole i Van Nistelorooya mozna wyrzucic i wstawic ich do Castilli szczegolnie Saviole bo RvN ma kontuzje chyba i powraca nie ?

3) Kaka z 18 ? ja z koleji slyszalem ze chce przejac 5 po Zizu ? z CR sie nie kloce bo 9 ma napewno .

Ogolnie mega eksta zawalisty patch ciesze sie ze ktos podjal sie robienia mojej ulubionej galaktycznej druzyny tongue.gif biggrin.gif

Z Saviolą lepiej poczekać bo chce go podobno Boca Juniors i wiele innych, ale obecnie jest jeszcze piłkarzem Realu, a Ruud powiedział że zostaje w Madrycie, a po kontuzji już wrócił. Na razie nie wiadomo jaki numerek będzie nosił Kaka, ale sam piłkarz ma sentyment do "18", gdyż na stulecie Realu, w meczu towarzyskim strzelił Realowi gola z tym numerkiem na plecach. A co do formacji to jeszcze za wcześnie, gdyż przeprowadzone będzie jeszcze parę transferów, i być może zmieni się formacja na 4-5-1, ale sami możecie sobie zmieniać wszystko żeby wam pasowało wink.gif wink.gif
cialo7
Nie chodzi mi o wszystkie transfery, tylko najważniejsze, tych lepszych drużyn.

edit:
Kurde kiedyś na własną rękę wgrałem bootpack i teraz nie mam pojęcia jak podmienić. Samo skopiowanie i podmienienie bootpacka z update'a nic zmienia butów... Nie wiecie jak to naprawić?
mrowa196
Sorry że długo nie odpowiadałem, ale dysk twardy diabli mi wzięli i dopiero dzisiaj mam kompa, przez co niestety nic nie będę mógł, przynajmniej na razie, poprawiać.

mrowa196
CYTAT(mrowa196 @ Jun 27 2009, 15:57) *
Sorry że długo nie odpowiadałem, ale dysk twardy diabli mi wzięli i dopiero dzisiaj mam kompa, przez co niestety nic nie będę mógł, przynajmniej na razie, poprawiać.

Sorry że post pod postem, ale mam przykrą wiadomość dla graczy Real Madrid Mini Paatch pod GA Patch. Jako że po wymianie dysku twardego wszystko zniknęło mi z komputera, a do premiery pes 2010 tylko parę miesięcy, muszę zrezygnować z robienia update pod tego Patcha. Pod EPatch będę robił ponieważ miałem go zgranego na pentdrivie od kuzyna.

Jeśli jest ktoś chętny do robienia update niech napisze na PW.
mrowa196
CYTAT(mrowa196 @ Jul 6 2009, 17:13) *
Sorry że post pod postem, ale mam przykrą wiadomość dla graczy Real Madrid Mini Paatch pod GA Patch. Jako że po wymianie dysku twardego wszystko zniknęło mi z komputera, a do premiery pes 2010 tylko parę miesięcy, muszę zrezygnować z robienia update pod tego Patcha. Pod EPatch będę robił ponieważ miałem go zgranego na pentdrivie od kuzyna.

Jeśli jest ktoś chętny do robienia update niech napisze na PW.

Sorry za post pod postem, ale to ważna informacja i wymaga ona osobnego posta.

Przygotowałem Update do EPatch, ponieważ do GA nie będę już robił.
Update zawierać będzie:
- większość transferów wszystkich klubów zawartych w patchu. Aktualizacja nie jest mojego autorstwa, autorem jest Evil.
- NOWE STROJE DLA LFP ALL STAR!!!!!
- nowe, oficjalne numerki na koszulkach w drużynie Realu Madryt.
- nowe twarze dla: Negredo, Ramosa, Garaya, Cristiano Ronaldo, Kaki
- buty Ronaldo to te w których wystąpił na prezentacji, czyli czarno-żółte.
- nowe logo LFP ALL STAR
- nowe piłki w ballpacku
WKS
Hehehe , czyli napracowalem sie jak glupi h*j z tym of-e m a i tak nie bedzie pod GA . Pozdro wink.gif
mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 8 2009, 11:53) *
Hehehe , czyli napracowalem sie jak glupi h*j z tym of-e m a i tak nie bedzie pod GA . Pozdro wink.gif

To wstaw. Może przejmiesz po mnie te update? Bo jakbym miał GA Patch to bym wydał, ale nie mam, a nie opłaca się ściągać. Pisałem że mają pisać na PW chętni do aktualizowania, a nikt nie napisał.
WKS
OK , to tak :

OF - Download

OF zawiera : 

- transfery do najmocniejszych klubow ( np juz jest Owen czy Valencia w Man Utd a nie ma Teveza lub CR )

- Numery dla zawodnikow ( mozna powiedziec ze Real i pare zawodnikow z innych klubow , strasznie ciezko cos znalezc )

Napewno jest duzo transferow nieakutalnych np mlodziki w niektorych klubach na nowy sezon . Ale zdaje mi sie ze OF spelnia plan minimum . Jesli macie np dobry nr dla danego zawodnika , albo przeoczylem jakis transfer do dobrego  klubu ( chodzi o Man Utd , Real , Milan itd bo na te slabsze nie mam czasu ) to piszcie  . dzieki .

mrowa196
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 8 2009, 18:12) *
OK , to tak :

OF - Download

OF zawiera : 

Napewno jest duzo transferow nieakutalnych np mlodziki w niektorych klubach na nowy sezon . Ale zdaje mi sie ze OF spelnia plan minimum . Jesli macie np dobry nr dla danego zawodnika , albo przeoczylem jakis transfer do dobrego  klubu ( chodzi o Man Utd , Real , Milan itd bo na te slabsze nie mam czasu ) to piszcie  . dzieki .

Dałem do pierwszego posta.
mrowa196
JEST JUŻ UPDATE

Karimowi Benzemie nie przydzielono na razie numeru, ale podejrzewa się że będzie to pechowa "19", ale dopiero wtedy, gdy Huntelaar odejdzie do Stuttgardu którego podobno ofertę zaakceptował Real. Nic nie jest oficjalnie!!!
cialo7
Po ostatnim update jest trochę błędów w składach, szczególnie reprezentacji. Benzema w Hiszpanii, Van der Vaart w Hiszpanii, Sergio Ramos w Brazylii i parę innych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.