Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zbyt szybki gameplay
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Becky
Po paru miesiącach testowania PES`a doszedłem do wniosku , że w nowej częsci Pes`a jst o wiele za szybki gameplay . Macie pomysły jak temu zaradzć są jakieś of`y , które minimalizują ten problem . Prosze o odpowiedzi ...

Jeżeli podobne tematy były , to przepraszam .

kristof26
CYTAT(ariados @ May 29 2009, 21:53) *
Po paru miesiącach testowania PES`a doszedłem do wniosku , że w nowej częsci Pes`a jst o wiele za szybki gameplay . Macie pomysły jak temu zaradzć są jakieś of`y , które minimalizują ten problem . Prosze o odpowiedzi ...

Jeżeli podobne tematy były , to przepraszam .

Wgraj sobie GA Community Patch.ja tez tak mialem i pomoglo.Sprobuj moze u ciebie tez pomoze.
Becky
Szczerze to myślałem o czym prostszym . Żeby zagrać sobie w wolniejszym tempie musiałbym wgrać GA patch , kiedy mam Ekstraklasa patch i nie mam zamiaru zmieniać . Mimo wszystko dzięki za pomoc ; )
zomek
GCP tworzy swoj exe , swoj seetings, swoj save i własny kitserver , więc z tym patchem możesz mieć też inny.
Becky
tak , wiem . Jednakże nie zmienia to faktu że musze ściągnąc patcha całego , na co mi niestety słaby net nie pozwala. ;p
A nawet wgranie of`a z GA patch nic nie da gdyż nie pociągnie on na OE patchu.
PES34
ale zdecydowanie GA zmniejsza tempo rozgrywki w porównaniu do np patcha od Tranceshine.
Patch świetny ale tempo zbyt szybkie i strzały jakby każdy miał power na 99 tongue.gif
Becky
Dobra , dzięki panowie. Namówiliście mnie do ściągnięcia GA patcha ;p Pogramy zobaczymy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.