Bescon
May 28 2009, 15:47
jak w temacie
perONE
May 28 2009, 15:55
Pozdrów ojców.
Przemek23
May 28 2009, 16:02
CYTAT(perONE @ May 28 2009, 16:59)

Pozdrów ojców.
Pojazd po rodzinie, ogólnie FAIL, a po drugie, temat to prowokacja100%
Bescon
May 28 2009, 16:16
trzeba byc lamusem zeby kibicowac manchesterowi united poza tym jakbym byl prezydentem uefa to bym zawiesil scholsa za to ze strzelil reka bramke zenitowi i udawal ze nie bylo reki a ten ronaldo niech nie stroi takich minek wielka gwiazda z pod znaku pedalai jeszcze jedno ci co grajaw pesa na mniejszym poziomie niz czempion to sa jacys przybici no i wiadomo wiekszosc z was to przezuty ktorzy grali w fife a potem na pesa sie przezucili i na odwrot ogolnie jestescie cieniasy w ta gre jak dla mnie
Levyr9
May 28 2009, 16:21
To miło

Dla mnie ty jesteś niewychowanym, wulgarnym prostakiem i chamem. Troche kultury słowa i szacunku dla userów tego forum. A w Pesa 6 nie miałbyś ze mną szans. Pozdro
Bescon
May 28 2009, 16:39
ale ze scholsem mialem racje no nie?
Przemek23
May 28 2009, 16:40
CYTAT(Bescon @ May 28 2009, 17:43)

ale ze scholsem mialem racje no nie?
Nigga, please
Powiedz mi po co zakladales temat ? zeby sie wyrzyc na nas jak cie rodzice bili za zla ocene ? a jak myslisz ze kazdy taki slaby w pesa to sie mylisz , osobisci moge na PW ci podac takie osoby i zobaczymy . A ze ktos ci nie pomogl to moze też nie wie jak to rozwiazac , google nie boli poszukaj a na pewno znajdziesz
Levyr9
May 28 2009, 16:44
Prosiłbym adminów lub modów o usunięcie tego tematu i nadanie koledze Bescon jakiegoś warna czy coś w tym stylu. Wątek nic nie wnosi do forum, jego tematyka jest bezsensowna. Sam user zachowuje się źle i myśle że zasługuje na warna
No już, cisza.
Bescon FTW!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.